Wilton Aplikátor na mramorování čokolády

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
11.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 127-1904-9314
216 Kč
Wilton Aplikátor na mramorování čokolády
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Wilton Aplikátor na mramorování čokolády

Nádoba pro rozehřátí a následnou aplikaci dvou barev čokolády. Duo aplikátor lze opakovaně zahřívat v mikrovlnné troubě.

 

Způsob použití:

z aplikátoru odšroubujeme víčko a sejmeme růžovou ochrannou mřížku. Každou láhev naplníme požadovaným množstvím čokolády, či polevy. Mikrovlnnou troubu nastavíme na poloviční výkon (50%) nebo nastavíme rozmrazování, a po dobu 1 minuty zahříváme. Při vyjímání z trouby může být láhev horká, pozor na popálení. Čokoládu v aplikátoru důkladně prohněteme. Pokračujeme v zahřívání a hnětení v 30 sekundových intervalech, dokud nebude čokoláda hladká a úplně roztavená. Po roztavení nasadíme na aplikátor ochrannou růžovou mřížku a našroubujeme aplikační víčko. Pak již zdobíme a podle potřeby použijeme růžový hřebínek k finálnímu promíchání barev.

 

Čištění:

před prvním použitím a po každém dalším použití omyjeme aplikátor horkou vodou se saponátem. Po aplikaci čokolády necháme zbylé množství v aplikátoru a vložíme ho na chvíli do mrazničky. Přebytečná čokoláda zatuhne a následným mačkáním aplikátoru spadne ze stěn, čímž dojde k jejímu odstranění.

 

Rozměr dávkovače: výška 14 cm, průměr 5 cm (dvě nádobky spojené šedým plastovým kroužkem)

Celkový objem aplikátoru: 331 ml

Materiál: plast, silikon (vhodné do myčky nádobí)

aplikátor na čokoládu Aplikátor na mramorování čokolády

 

aplikace mramorování

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrářské potřeby
Výrobce: Wilton, USA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: