


Vanilmix, vanilkový krém 500g
Směs na přípravu vanilkového krému za studena. Slouží jako náhrada pudinku a lze ji použít také jako náplň do pečených výrobků.
Pracovní postupy
Základní krém:
500 g Vanilmixu, 1400g studené vody (20°C - 25°C)
Za stálého šlehání metličkou vléváme do Vanilmixu vodu a vymícháme do hladké hmoty, kterou necháme 10 minut odstát.
Máslový krém:
500g hotové základní hmoty Vanilmix, 350g margarínu Zela Delikatess
Do hotové hmoty přidáme na kousky nakrájený, změklý margarín a elektrickým šlehačem ušleháme do hladkého krému.
Složení:
cukr, modifikovaný škrob E1414, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, želírující látka (E401, E516), regulátor kyselosti E450ii, sušený mléčný výrobek (laktóza, mléčná bílkovina, živočišný tuk mléčný, sušený glukózový sirup, částečně ztužený palmový olej), barvivo E160a, aroma.
Hmotnost: 500 g
Skladování: v suchu, při teplotě max 25 °C