Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3DOVOLENÁ ESHOPUVážení zákazníci,   ve dnech 28.6. - 5.7.2019 bude v eshopu probíhat celofiremní... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 152 Kč
skladem
Naše cena 30 Kč
skladem
Naše cena 99 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 144 Kč
skladem
Naše cena 223 Kč
skladem
Naše cena 2 600 Kč
skladem

29. 03. 2017 | NAŠE RECEPTY

Stracciatella dezert s malinami

Osvěžující dezert pro milovníky malin si můžete jednoduše připravit doma. Stačí k tomu jen použít naše suroviny.

 

 

 

 

 

Suroviny (na plech o rozměru 60 x 40 cm)

korpus: 333 g piškot extra tmavý, 3 vejce, 67 g voda


náplň: 250 ml šlehačka Hoplá, 50 g Zeesan neutral, 40 g voda, 30 g šupiny tmavé


dekorace: 150 g netuhnoucí malinová glazura

 


 

Pracovní postup

suroviny na korpus šleháme el. šlehačem 8 minut na 3. rychlostní stupeň. Rozetřeme na plech a pečeme asi 20 minut při 180°C. Po vychladnutí rozpůlíme na 2 části.


Na náplň si ušleháme šlehačku a přidáme do ní směs Zeesanu a vody, promícháme a přidáme tmavé šupiny.


Korpus promažeme polovinou náplně, přiklopíme druhým pátem a přetřeme zbylou náplní. Po vychlazení zatřeme netuhnoucí glazurou a dekorujeme malinami.


 

 

Hospodyňkám.cz - pečete jako profesionál!