Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus 500g

Kód: 120-1120
46 Kč 40 Kč bez DPH
Skladem (40 ks)
Můžeme doručit do:
27.10.2021

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus 500g

- směs na přípravu sytě čokoládové lité hmoty

 

Hotový korpus má tmavě hnědou barvu, je vláčný, šťavnatý, s výraznou čokoládovou chutí a kompaktním, hladkým povrchem.

 

Využijeme ho k pečení dortových korpusů, plátů na řezy, sušenek a muffinů.

 

Složení:

cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kakao, kypřící látka (E450, E500), aroma.

Skladování: v suchu, do 25°C.

Hmotnost: 500 g

 

Pracovní postup:

500g Sandra Brilant, 325 g vody, 90 g oleje (100ml)

Všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet - nabobtnat, poté protínačkou (míchací nástavec) vymícháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty. Pečeme při 175 °C (horkovzduch) cca 25-30 minut (respektujeme zkušenost s vlastní troubou).

 

Upozornění:

na upečení vysokého korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. (Při použití 500 g směsi upečeme dort o průměru 24 cm a výšce 3 cm).

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1601 kJ / 383 kcal

tuky 5,3 g /  toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g

sacharidy 71,9 g / z toho cukry 45,3 g

vláknina 3,7 g

bílkoviny 10,7 g

sůl 1,1 g

Sandra Brilant

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Příprava moučníků
Hmotnost: 0.5 kg
Použití: k přípravě korpusu
Výrobce: IREKS ENZYMA s.r.o., Brno, ČR

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.