Pravá čokoláda 60% - hořká 250g

Dostupnost Skladem (29 ks)
Můžeme doručit do:
5.12.2022
Možnosti doručení
Kód: 126-09
70 Kč 28 Kč / 100 g
Pravá čokoláda 60% - hořká 250g
Dodání do 24 hod.
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží skladem
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Pravá čokoláda 60% - hořká 250g

český výrobek

Pravá 60% hořká čokoláda v peckách, určená pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty.

Použití: požadované množství rozpustit při 45-55°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 31-32°C a použít.

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (sójový lecitin), vanilkový extrakt Bourboun Madagascar. Obsah celkové kakaové sušiny nejméně 60%. Může obsahovat stopy mléka a suchých skořápkových plodů.

Uchovávat v suchu do 20°C

Hmotnost: 250 g

 

Recept pro inspiraci:

Modelovací čokoláda

Suroviny: 600g čokolády, 200g glukózy, 80g cukerného rozvaru

Postup: Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či foli. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští.

Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota  2310 kJ / 556 kcal

tuky  36,6 g / z toho nasycené mastné kyseliny 23,8 g

sacharidy 42,2 g / z toho cukry 39 g

vláknina 8,2 g

bílkoviny  5,9 g

sůl 0,025 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda s cukrem
Hmotnost: 0.25 kg
Výrobce: Carla, ČR
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
BS Avatar autora | 23.5.2022
Jsem spokojená
5
HH Avatar autora | 24.11.2020
jsem velmi spokojená a opět objednám jen u vás.
5
RK Avatar autora | 22.11.2020
Jsem velmi spokojená
5
OM Avatar autora | 16.7.2020
Jsem velmi spokojená, proto čokoládu nakupuji pouze u vás.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: