Potahovací hmota Roll Decor Icing 500g

Dostupnost Skladem (29 ks)
Můžeme doručit do:
3.10.2023
Možnosti doručení
Kód: 112-10003217A
94 Kč
Potahovací hmota Roll Decor Icing 500g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Potahovací hmota Roll Decor Icing 500g

Roll Decor Icing, fondánová hmota na dort

Cukrová potahovací hmota neutrální chuti, plastická, snadno se rozvaluje a při potahování se netrhá. Hmota má čistě bílou barvu a přibarvením docílíme krásných sytých barev a je možné přidat i aroma.

Hmota Roll Decor Icing patří k cenově nejdostupnějším hmotám na českém trhu a v našem eshopu patří mezi nejlépe prodávané. Aby hmota z dortu nestékala, je nutné použít podkladový krém máslový s cukrem, případně ušlehané máslo se zkaramelizovaným mlékem (na 250g másla postačí 1 plechovka 395g).

 

Složení:

cukr, glukózový sirup, pšeničný škrob, rostlinný palmový tuk, voda, slunečnicový olej, přírodní aroma s vanilkovo - smetanovou příchutí.

 

Skladování: v suchu, max. do 20°C

Hmotnost: 500 g

Země původu: Holandsko

Pokud preferujete výraznou chuť cukrové hmoty, můžete si ji sami ochutit pomocí cukrářského aroma.

 

Výživé hodnoty na 100g výrobku
Energetická hodnota

1793 kJ

429 kcal

Tuky 11,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 7,2 g
Sacharidy 80,5 g
z toho cukry 71,8 g
Vláknina 0,1 g
Bílkoviny 0,0 g
Sůl 0,0 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Potahovací hmoty
Hmotnost: 0.5 kg
Barva: bílá
Použití: potahovací
Příchuť: neutrální
Značka: Roll Decor
Balení: 500g
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
EF Avatar autora | 19.1.2023
Suler muzu jen doporucit
5
MB Avatar autora | 14.10.2021
Dobře se s ní pracuje, přidávám do ní trochu mandlového aroma.
5
IT Avatar autora | 8.4.2021
S tímto produktem jsem velice spokojená, nedá se nic vytknout.
5
EP Avatar autora | 28.12.2020
Kvalitní zboží, skvělé jednání a okamžité dodání. Díky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: