Marcipán červený
Kvalitní český výrobek s 36% mandlí
Červený marcipán, který obsahuje 36% mandlí, je ideální volbou pro potahování dortů a modelaci jednoduchých tvarů. Tento výrobek je ceněn pro svou pružnost a vynikající chuť, které umožňují snadnou práci i krásný výsledný efekt.



Naše doporučení pro práci s marcipánem:
Při rozvalování marcipánu doporučujeme používat potravinovou fólii. Tento postup zabraňuje lepení marcipánu na váleček a pomáhá předejít trhání materiálu. Fólie umožňuje hladké a rovnoměrné rozvalování bez zbytečného odpadu a poškození marcipánu.
Červený marcipán nejen zlepší estetiku vašich dezertů, ale díky vysokému podílu mandlí přispěje i k jejich nezapomenutelné chuti.
Složení:
cukr, 36% MANDLE, voda, invertní cukrový sirup, glukózový sirup, udržovač vlhkosti (sorbit, invertáze), alkohol, konzervant E202, potravinářské barvivo (E100, E120).
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Barevný marcipán |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
| Barva: | Červená |
| Použití: | potahovací a modelovací |
| Příchuť: | mandle |
| Země původu: | Česká republika |
| Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
| energetická hodnota: | 1900 kJ / 453 kcal |
| tuky: | 19,3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 2,6 g |
| sacharidy: | 59,4 g |
| z toho cukry: | 56 g |
| bílkoviny: | 8,7 g |
| vláknina: | 3,3 g |
| sůl: | 0,04 g |
| vitamín E: | 9,1 mg |
Výpis hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

