Kvalitní kakao
Kvalitní kakao
je vysoce alkalický kakaový prášek s extra tmavou hnědo-červenou barvou a vynikající, silnou chuťí čokolády.
#ShowMore#
Obsahuje 22/24% kakaového másla a je vhodný na pečení, ale také do zmrzlin, či mražených zákusků. Italská firma ICAM s.p.a. dohlíží na zrání kvalitních kakaových bobů přímo na vlastních plantážích, a proto se může pochlubit kvalitním produktem, kterým kakao zajisté je. Ohromí Vás výrazná chuť a nádherná barva.
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!
Nejprodávanější
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                    Blanxart Cacao Puro 22/24 je vysoce kvalitní alkalizovaný kakaový prášek určený pro profesionální...
 
                                                                                                                                                                                    Vysoce alkalizovaný kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (10–12 % kakaového másla) je určený pro...

 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            


