Gelová barva Sugarflair Jade

Nefritově zelená gelová varva pro vaše cukrářské dreace

Objevte kouzlo gelové barvy Sugarflair Jade, která přináší do vašich dezertů nádherný nefritově zelený odstín. Tato 100% jedlá barva polotekuté konzistence je ideální pro všechny, kdo chtějí svým cukrářským výtvorům dodat svěží a přírodní vzhled. Bez obsahu lepku a vhodná pro vegetariány, je tato barva perfektní pro barvení potravin na bázi vody, včetně potahovacích hmot, marcipánu, dortových korpusů, krémů a šlehaček. S Sugarflair Jade můžete snadno vytvořit nádherně zelené sladkosti, které zaujmou nejen chutí, ale i vzhledem.

Dostupnost Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
31.7.2024
Možnosti doručení
Kód: 127-SA318
115 Kč 4,60 Kč / 1 g
Gelová barva Sugarflair Jade
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Gelová barva Sugarflair Jade

Bezlepkový produkt

Gelová potravinářská barva je vhodná k barvení cukrářských hmot, těst, krémů, šlehaček, či jiných pochutin.

Dávkování: maximálně 3 g na 1 kg hmoty

Barva: pastelová, nefritově zelená

Hmotnost: 25 g

Složení: glycerol E422, protispékavá látka E551, potravinářské barvivo (E170, E172, E104, E133). Bezlepkový produkt, bez ořechů, nepochází z geneticky modifikovaných surovin, vhodný pro vegetariány.

Upozornění: barvivo E104 může mít nepříznivý vliv na pozornost a aktivitu dětí

 

Doporučené použití: vždy použijeme malé množství barvy - nabereme ji na čistou špejli, či modelovací kostici a vetřeme do hmoty, řádně propracujeme. Pokud je odstín příliš světlý, postup opakujeme. Použijeme vždy čistý nástroj pro nabrání barvy. Je ideální nechat obarvenou hmotu ještě 2 hodiny odpočinout, barva se lépe rozloží a uvidíme tak výsledný odstín.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gelové barvy Sugarflair
Země původu: Anglie
Barva: zelená
Druh: gelová
Hmotnost: 25 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: