info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Dortová forma holubice - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
04.01.2017
SLEVA PRO VÁS!!!
Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny zaregistrované. Každý zákazník má ve svém účtu nastaveno... číst celé
11.10.2011
POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 Kč
Při objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby předem na bankovní účet (v případě dobírky je k obje... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Dortová forma holubice

cukrářská pomůcka pro pečení korpusů

Dortová forma holubice Český výrobek Tvarovaná dortová forma s pevným dnem je určena k pečení korpusů. Tvar holubice je možný použít při pečení velik... celý popis
Dostupnost
Skladem 1 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 22.10.2019 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 21.10.2019 13:00
Cena bez DPH
200 Kč
242 Kč
ks
Číslo produktu:100-268
EAN kód:8594034702686
Kompletní specifikace

Dortová forma holubice

Český výrobek

Tvarovaná dortová forma s pevným dnem je určena k pečení korpusů. Tvar holubice je možný použít při pečení velikonočních dortů.

Materiál: pocínovaný potravinářský plech. Ruční mytí

 

Rozměry

šířka: 36 cm,

výška: 25,5 cm

hloubka: 8 cm


Recept pro inspiraci:

Dort s vanilkovým krémem

Suroviny (na tuto formu použijte min. trojnásobné množství surovin):

Těsto: 6 žloutků, 210 g cukru moučka, 1 a půl lžíce vlažné vody, 1 a půl lžičky citronové šťávy, 75 g hladké mouky, 75 g mletých ořechů, 60 g hrubé krupice, trocha citronové kůry, sníh z 6 bílků

Náplň: 1 hrnek vody, 1 hrnek cukru, šťáva z jednoho citronu, 1 vanilkový puding, 1 máslo

Na ozdobu: čokoláda na vaření

Postup:

Ušleháme žloutky s cukrem do pěny, postupně přidáme vlažnou vodu a citronovou šťávu. Smícháme mouku, krupici, ořechy a citronovou kůru. Ušleháme sníh z bílků a střídavě jej s moukovou směsí zamícháme do žloutkového základu. Dort upečeme a po vychladnutí plníme krémem: uvaříme puding z vody, cukru, šťávy z jednoho citronu a puding. Po vychladnutí po částech šleháme se změklým máslem. Povrch dortu polijeme čokoládou na vaření, popř. dozdobíme dle fantazie.

Novinky z našeho blogu

Pařížská šlehačka
30.08.2019 NAŠE RECEPTY
Pařížská šlehačka
Recept na rychlou pařížskou šlehačku bez nutnosti čekání. číst celé
Pistáciové pusinky
04.10.2018 NAŠE RECEPTY
Pistáciové pusinky
Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
Podmáslové řezy
27.06.2018 NAŠE RECEPTY
Podmáslové řezy
Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.