Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 59 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 144 Kč
skladem
Naše cena 989 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

10. 02. 2016 | NAŠE RECEPTY

Čokoládové brownies

Všem hospodyňkám přinášíme senzační směs pro přípravu čokoládového brownies. Vyzkoušejte jednoduché pečení. Výsledek Vás jistě ohromí, neboť moučník má sytě čokoládovou chuť a zůstane dlouho vláčný.

 


 

 

 

 

Suroviny (na dortovou formu o průměru 18 cm)


korpus: 500g směsi na brownies, 1 vejce, 80g oleje, 95ml vody, 150g na hrubo nakrájených vlašských ořechů

krém: 100g Zeesan čokoláda, 125ml vody, 500ml šlehačky


 

 

Postup

 

Příprava korpusu: směs s vejci, olejem a vodou šleháme elektrickým šlehačem asi 3 minuty do hladké hmoty. Poté přidáme na hrubo nakrájené ořechy a přelijeme do dortové formy. Pečeme při 180°C asi 20 minut. Hotový korpus necháme vychladnout, poté natřeme šlehačkový krém


Příprava krému: šlehačku ušleháme do konzistence hustého jogurtu a přimícháme směs Zeesanu a vody. Hned natřeme na korpus, necháme vychladit minimálně 3 hodiny.

 

Dobrou chuť!

 

 

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!