Ovocný dort s panna cottou

Vyzkoušejte jednoduchý recept, který je ideální pro teplé letní dny. Je svěží, lehký a nadýchaný...

 

 pana

 

 

 

Suroviny

 

Korpus: 350g cukru, 350g hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 100g kakaa, 100g rozpuštěné čokolády, 150ml oleje, 2 vejce, mléko dle potřeby.

 

Krém1l Panna Cotta250ml šlehačka

 

Náplň: jakékoli ovoce v gelu, či čerstvé ovoce

 

 

 

Postup

Ušleháme vejce s cukrem, přidáme čokoládu, olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a řádně ušleháme elektrickým šlehačem. Naplníme dortovou formu o průměru 28cm a pečeme při 180 °C asi 20-25 minut. Po vychladnutí povrch korpusu natřeme ovocem v gelu (v případě použití čerstvého ovoce je nutné potřít korpus marmeládou, na kterou ovoce poklademe) a přelijeme ušlehanou šlehačkou s Panna Cottou. Necháme zatuhnout v chladničce.

 

 

Dobrou chuť!

 

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení