Pařížská šlehačka

Pařížská šlehačka

 

chocolate-cupcakes-710400_1280

Suroviny:

300g Bolero Instant, 1l živočišné šlehačky Milram

 

Postup:

směs Bolero rozmícháme ve šlehačce a necháme 5-10 minut odstát. Poté vyšleháme el. šlehačem do požadované tuhosti (cca 3-5 minut).

Pokud je výsledný krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud se nám zdá řídký, zahustíme směsí Bolero.

Pro přípravu pařížské šlehačky na dort harlekýn snížíme množství směsi Bolero na 150g a šlehačku ponecháme na 1l.

 

Dobrou chuť!

 

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení