Master Martini Bílá čokoláda 250g

Master Martini Bílá čokoláda v podobě malých peciček je skvělou volbou pro milovníky bílé čokolády. Tato čokoláda je určena k přímé konzumaci, ale má také široké využití při zdobení a přípravě dezertů.

Dostupnost Skladem (69 ks)
Můžeme doručit do:
31.7.2024
Možnosti doručení
Kód: 147-0900125A
127 Kč 50,80 Kč / 100 g
Master Martini Bílá čokoláda 250g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Všestranné použití: vhodné k přímé konzumaci, jako ozdoba cupcakes a krémových dortů.
  • Příprava ganáží: může být svařena se šlehačkou pro přípravu ganáží nebo jako dortová poleva.
  • Pralinky a polevy: malé bílé čokoládové pecičky jsou ideální pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty.
  • Dekorace: skvělé jako samostatná dekorace cupcakes a mini zákusků.

Použití:

  1. Rozpuštění: požadované množství rozpustit při 40-45°C.
  2. Ochladení: poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C.
  3. Pracovní teplota: znovu zahřát na 29-30°C a použít.

Skladování:

  • Skladujte v suchu: Uchovávat do 20°C.

Vyzkoušejte Master Martini Bílou čokoládu

Master Martini Bílá čokoláda je ideální volbou pro každého cukráře či domácího pekaře, který chce svým výtvorům dodat jemnou a lahodnou chuť bílé čokolády.

Složení:

cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, emulgátor - slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaové sušiny min. 31%

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bílá čokoláda
Výrobce: Unigra, Itálie
Množství v balení: 250 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2376 kJ /573 kcal
tuky: 37 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 23 g
sacharidy: 54 g
z toho cukry: 54 g
vláknina: 0 g
bílkoviny: 5,5 g
sůl: 0,14 g
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DK Avatar autora | 17.12.2022
Polévala jsem vánoční cukroví, musí se velmi opatrně rozpustit ale pracuje se s ní dobře a i chuť je výborná.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: