info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Bílá čokoláda 250g - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
14.03.2020
DŮLEŽITÉ - OSOBNÍ ODBĚR OBJEDNÁVEK
Vážení zákazníci, z důvodu ochrany zdraví pracovníků eshopu není možný osobní odběr objednávek. Výdejní místo je uzavřeno, a to do odvolání.   ... číst celé
04.01.2017
SLEVA PRO VÁS!!!
Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny zaregistrované. Každý zákazník má ve svém účtu nastaveno... číst celé
11.10.2011
POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 Kč
Při objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby předem na bankovní účet (v případě dobírky je k obje... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Bílá čokoláda 250g

v peckách

Bílá čokoláda 250g český výrobek - bílá čokoláda v peckách je určena pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty. Použití: požadované mn... celý popis
Dostupnost
Skladem 71 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 31.03.2020 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 13:00
59 Kč
51 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:126-11
Výrobce:ČR
Kompletní specifikace

Bílá čokoláda 250g

český výrobek

- bílá čokoláda v peckách je určena pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty.

Použití: požadované množství rozpustit při 40-45°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 29-30°C a použít.

Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, rostlinný tuk, sušená syrovátka, laktóza, emulgátory (sojový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar.

Uchovávat v suchu do 20°C

Hmotnost: 250 g

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota: 2319 kJ / 555 kcal

tuky: 33,2 g / z toho nasycené: 20,6 g

sacharidy: 60,1 g / z toho cukry: 60,1 g

vláknina: 0,0 g

bílkoviny: 4,2 g

sůl: 0,28 g

 

Recept pro inspiraci:

Modelovací čokoláda

Suroviny: 500g čokolády, 150g glukózy, 50g kakaového másla, 80g cukerného rozvaru

Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či foli. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští.

Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch.

NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.