Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


        

Bílá čokoláda 250g

v peckách

skladem

 

Skladem: 18 ks
Číslo produktu: 126-11
Výrobce: ČR
Naše cena bez DPH: 50 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
57 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Bílá čokoláda 250g

český výrobek

- bílá čokoláda v peckách je určena pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty.

Použití: požadované množství rozpustit při 40-45°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 29-30°C a použít.

Složení: cukr, kakaové máslo 29%, sušené mléko plnotučné, rostlinný tuk, sušená syrovátka, laktóza, emulgátory (sojový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar.

Uchovávat v suchu do 20°C

Hmotnost: 250 g

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota: 2319 kJ / 555 kcal

tuky: 33,2 g / z toho nasycené: 20,6 g

sacharidy: 60,1 g / z toho cukry: 60,1 g

vláknina: 0,0 g

bílkoviny: 4,2 g

sůl: 0,28 g

 

Recept pro inspiraci:

Modelovací čokoláda

Suroviny: 500g čokolády, 150g glukózy, 50g kakaového másla, 80g cukerného rozvaru

Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či foli. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští.

Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.