Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3UPOZORNĚNÍ - OBRÁZKY Z JEDLÉ HMOTY  Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání obrázků a cukrových pásek z jedlé hmoty v mrazivých... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 62 Kč
skladem
Naše cena 682 Kč
skladem
Naše cena 116 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 2 600 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

27. 06. 2018 | NAŠE RECEPTY

Podmáslové řezy

  

 

Suroviny

Korpus:

500g Biskvit Zelený čaj, 4 vejce, 225g olej

 

Krém:

75g šlehačka, 600g Zeesan Neutral, 120g kysané podmáslí

 

Na ozdobu:

400g ovoce v gelu Ananas+pomeranč, 200g netuhnoucí čirá glazura

 

 

Pracovní postup:

 

Biskvit Zelený čaj a celá vejce šleháme 6 minut elektrickým šlehačem na nejvyšší rychlost, poté přidáme olej (za pomalého míchání). Těsto vylijeme na plech 30x20 cm a upečeme při 180°C.

 

Po vychladnutí rozkrojíme na 2 pláty.

 

Krém připravíme ušleháním šlehačky a následném přidání směsi Zeesanu Neutral a podmáslí.

 

Kompletace:

na spodní plát biskvitu natřeme krém, položíme druhý plát, opět zatřeme krémem a necháme řádně vychladit. Poté na povrch řezů natřeme ovoce v gelu Ananas+pomeranč, přelijeme netuhnoucí glazurou a necháme dobře zatuhnout.

 

 

Dobrou chuť!

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!