Ztužovač šlehačky Zeesan tvaroh

Perfektní volba pro tvarohové dezerty

Ztužovač šlehačky Zeesan tvaroh je ideální směs pro stabilizaci a ochucení šlehačky s lahodnou tvarohovou příchutí. Tato směs je perfektní pro přípravu krémových dezertů, které potřebují pevnou konzistenci a skvělou chuť.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (17 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
17.6.2024 17.6.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 112-10000051A 112-10000051 Zvolte variantu
39 Kč 172 Kč od 39 Kč 39 Kč / 100 g 34,40 Kč / 100 g
Ztužovač šlehačky Zeesan tvaroh
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Stabilizace šlehačky: udržuje šlehačku pevnou a stabilní.
  • Tvarohová příchuť: dodává šlehačce autentickou a lahodnou tvarohovou chuť.
  • Snadné použití: jednoduchý postup pro přípravu dokonalého krému.

Použití:

  1. Příprava směsi: smíchejte 100g Zeesanu s 200g vody.
  2. Přidání šlehačky: přidejte 200g našlehané šlehačky a důkladně promíchejte.
  3. Chlazení: hotovou směs nechte odležet v lednici minimálně 1 hodinu.

Ztužovač šlehačky Zeesan tvaroh vám umožní připravit krémy, které jsou nejen chutné, ale také perfektně drží tvar. Ideální pro dorty, zákusky a další dezerty, které vyžadují pevnou konzistenci a lahodnou tvarohovou chuť. Vyzkoušejte Zeesan tvaroh a pozvedněte své cukrářské výtvory na novou úroveň!

Složení:

cukr, sušený tvaroh odtučněný 25% (MLÉKO), dextróza, modifikovaný škrob E1414, želatina, jogurtový prášek odtučněný (MLÉKO), přírodní aroma, kyselina E330, sůl. Může obsahovat stopy lepku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač šlehačky
Příchuť: Tvaroh
Použití: ke ztužení šlehačky
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1577 kJ / 377 kcal
tuky: 0,3 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
sacharidy: 77 g
/ z toho cukry: 68,6 g
vláknina: 0,1 g
bílkoviny: 13,9 g
sůl: 0,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: