info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Vykrajovátko vroubkovaný čtvereček + srdíčko mini - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.08.2019
BARVY WILTON OPĚT SKLADEM
Vážení zákazníci, dlouho očekáváné barvy Wilton jsou opět v prodeji. Nový obal, nové složení... číst celé
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
11.06.2019
PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECH
Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či margarínu během letních měsíců. V horkých dnech může doj... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. CUKRÁŘSKÉ POTŘEBY
  3. Vykrajovátka
  4. VYKRAJOVÁTKA SE STŘEDEM
  5. Vykrajovátko vroubkovaný čtvereček + srdíčko mini

Vykrajovátko vroubkovaný čtvereček + srdíčko mini

z pocínovaného potravinářského plechu

Vykrajovátko vroubkovaný čtvereček + srdíčko mini Vykrajovátko z pocínovaného plechu ve tvaru vroubkovaného čtverečku se srdíčkem uprostřed je ideáln... celý popis
Dostupnost
Do týdne
Cena bez DPH
27 Kč
33 Kč
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:101-622
EAN kód:8594034706226
Kompletní specifikace

Vykrajovátko vroubkovaný čtvereček + srdíčko mini

Vykrajovátko z pocínovaného plechu ve tvaru vroubkovaného čtverečku se srdíčkem uprostřed je ideální pro pečení lineckého cukroví. K vykrajovátku je vhodné dokoupit také spodní díl - čtvereček vroubkovaný mini.

Rozměr:  34 x 34 mm

 

Recept pro inspiraci:

Měkké perníčky

Suroviny:

150 g medu, 200 g moučkového cukru, 2 vejce, 500 g hladké mouky, 1 prášek do perníku, 1 lžička jedlé sody, 80 g másla

Postup:

Med, cukr a vejce utřeme. V mouce rozmícháme prášek do perníku a sodu a přidáváme po troškách za stálého míchání k utřené hmotě. Nakonec přimícháme rozpuštěné máslo. Z těsta uděláme bochník a necháme alespoň 1 den odležet na chladnějším místě. Před přípravou znovu promícháme, rozválíme na pomoučeném vále na plát o tloušťce 2-3 mm, podle toho, jak chceme mít perníčky buclaté (upozornění - čím je těsto tlustší, tím snáze se perníčky rozlijí a ztratí původní tvar!). Formičkami vykrajujeme perníčky a klademe na vymazaný plech. Pečeme za stálého dohledu na teplotě 200 °C.

Upečené a ještě horké perníčky potřeme rozkvedlaným celým vejcem.

Novinky z našeho blogu

Pistáciové pusinky
04.10.2018 NAŠE RECEPTY
Pistáciové pusinky
Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
Podmáslové řezy
27.06.2018 NAŠE RECEPTY
Podmáslové řezy
Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají. číst celé
NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.