Transfer folie na čokoládu Mojito
Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.
Složení potisku: kakaové máslo, cukr, barvivo (E171, E102, E104, E133, E110, E172), nízkotučný kakaový prášek.
Upozornění: barvivo E102, E104, E110 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.
Podklad: polyetylen
Rozměr: 40 x 25 cm
Motiv: zelené a žluté citrusy
Balení obsahuje: 1 kus fólie
Uchovávat v chladu (16-20°C), suchu a temnu
Pracovní postup:
fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 2330 kJ / 560 kcal
tuky 40 g / z toho nasycené mastné kyseliny 35 g
sacharidy 50 g / z toho cukry 50 g
bílkoviny 0 g
sůl 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Transfer fólie na čokoládu |
---|---|
Výrobce: | PCB Creation, Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.