Transfer folie na čokoládu - dřevo

Dostupnost Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
10.10.2022
Možnosti doručení
Kód: 113-070205
55 Kč
Transfer folie na čokoládu - dřevo
Dodání do 24 hod.
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží skladem
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Transfer folie na čokoládu - dřevo

Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.

Složení potisku: cukr, kakaové máslo, odtučněný kakaový prášek, barvivo (E171, E100, E129, E132).

Upozornění: barvivo E129 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.

 

Podklad: polyetylen

Rozměr: 40 x 25 cm

Motiv: struktura dřeva

Balení obsahuje: 1 kus folie

Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu

 

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota  2070 kJ / 497 kcal

tuky  32 g / z toho nasycené mastné kyseliny 20 g

sacharidy 45 g / z toho cukry 42 g

bílkoviny  4 g

sůl 0,8 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Transfer fólie, tvary
Výrobce: PCB Creation, Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
KM Avatar autora | 10.1.2021
Bohužel je to tak jemný vzor že není na čokoládě skoro vidět.