PME Temperovací stroj na čokoládu

Tempírka na čokoládu slouží k domácímu rozpouštění čokolády a polevy. Díky dvěma stupňům nastavení teploty můžeme temperovací stroj použít také jako fondue, neboť má schopnost udržet stálou teplotu čokolády.

Dostupnost Skladem (11 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení
Kód: 116-CM104
910 Kč
PME Temperovací stroj na čokoládu
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

 

Práce s tempírkou:

1. přístroj postavíme na pevnou nehořlavou pracovní desku

2. do přístroje vložíme jednu nádobku pro rozpouštění čokolády

3. zapojíme přístroj do zásuvky

4. nastavíme otáčecí ovladač do polohy II a necháme asi 10 minut zahřát

5. do nádobky vsypeme cca 250g čokolády nebo polevy. Důležité: pokud používáme tabulkovou čokoládu, je nutné ji rozlámat na malé kousky.

6. během tavení občas čokoládu promícháme

7. jakmile se čokoláda rozpustí, ovladač nastavíme do stupně I., který bude udržovat čokoládu v tekutém stavu

8. můžeme přidat druhou nádobku s jinou čokoládou a postup opakovat

9. po ukončení rozehřívání nastavíme ovladač na stupeň o

10. vyjmeme napájecí kabel ze zásuvky

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Temperovací stroje na čokoládu
Výrobce: PME Cake ES SL, Španělsko
Použití: k rozpouštění čokolády

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: