Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 27 Kč
skladem
Naše cena 94 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 2 600 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

07. 07. 2015 | VIDEONÁVODY

Pečení makronek

Recept na makronky

 

Makronky jsou u nás již velice oblíbenou pochoutkou, ale jejich příprava je vrcholem cukrářského umění a je velmi obtížné upéci je správně. Jejich výroba tradičním způsobem není vůbec snadná, neboť záleží na zvolených surovinách a technologickém postupu. Pokud ovšem použijete naši hotovou směs na makronky, vyrobíte si v pohodlí domova tyto oblíbené mandlové cukrovinky přesně takové, jaké mají být - hladké na povrchu, bez prasklinek, křupavé navenek a přitom měkké uvnitř, nadýchané, s příjemnou mandlovou chutí. K dokonalému pečení je zapotřebí také kvalitní pečící forma

 

 

Suroviny:

500g směsi + 100g vody (20°C)

 

Pracovní postup:

šleháme ve šlehači na nejvyšší stupeň 5 minut, nastříkáme na plech (plechem několikrát klepneme o podložku, abychom vypustili z makronek vzduch), necháme 60 minut odpočinout (zaschnout), pečeme při 140-150°C  25 minut. Respektujeme zkušenosti s vlastní troubou.

 

Krém do makronek:

100g směsi na makronky, 125 g másla, 10g ochucovací pasty nebo ovoce v gelu - vše utřeme dohromady