S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 19 Kč
skladem
Naše cena 46 Kč
skladem
Naše cena 395 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 143 Kč
skladem
Naše cena 223 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

Úvod » CUKRÁŘSKÉ POMŮCKY » Strukturální podložky

Strukturální podložky



Naše cena 62 Kč

skladem
novinka



Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 62 Kč

skladem







Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 385 Kč

skladem



Naše cena 385 Kč

skladem



Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 62 Kč

skladem





Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 325 Kč

skladem
novinka



Naše cena 319 Kč

skladem



Naše cena 319 Kč

skladem



Naše cena 319 Kč

skladem



Naše cena 62 Kč

skladem
novinka



Naše cena 62 Kč

skladem
novinka


Otiskovací podložky na marcipán


Chcete ozvláštnit dort a vytvořit na potahovací hmotě strukturu? Zkuste silikonové, či plastové otiskovací podložky od firmy Wilton, Modecor, Martellato, PME, FMM nebo Tescoma. Nabízíme několik oblíbených motivů.


Práce s otiskovací podložkou je velice jednoduchá a zvládne ji každý začátečník - vyválíme si tenký plát cukrářáské hmoty, položíme na něj otiskovací podložku (hrubou stranou na hmotu) a přejedeme válečkem. Struktura se tak otiskne do hmoty, a máme hotovo.


V případě, že potřebujete, aby se hmota nepřilepila na podložku, použijte podsypový cukr.


Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!