Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 89 Kč
skladem
Naše cena 19 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 144 Kč
skladem
Naše cena 989 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

Úvod » CUKRÁŘSKÉ POMŮCKY » Strukturální podložky

Strukturální podložky







Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 325 Kč

skladem



Naše cena 385 Kč

skladem



Naše cena 385 Kč

skladem



Naše cena 385 Kč

skladem



Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 62 Kč

skladem





Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 62 Kč

skladem
novinka



Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 325 Kč

skladem
novinka



Naše cena 325 Kč

skladem
novinka



Naše cena 319 Kč

skladem



Naše cena 319 Kč

skladem


Otiskovací podložky na marcipán


Chcete ozvláštnit dort a vytvořit na potahovací hmotě strukturu? Zkuste silikonové, či plastové otiskovací podložky od firmy Wilton, Modecor, Martellato, PME, FMM nebo Tescoma. Nabízíme několik oblíbených motivů.


Práce s otiskovací podložkou je velice jednoduchá a zvládne ji každý začátečník - vyválíme si tenký plát cukrářáské hmoty, položíme na něj otiskovací podložku (hrubou stranou na hmotu) a přejedeme válečkem. Struktura se tak otiskne do hmoty, a máme hotovo.


V případě, že potřebujete, aby se hmota nepřilepila na podložku, použijte podsypový cukr.


Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!