Milky Cream Ztužovač mléčných výrobků 400g
- unikátní směs bez konzervačních látek pro našlehání a ztužení jogurtu, zakysané smetany, či tvarohu
- šlehaný výrobek zdvojnásobí svůj objem
Milky Cream se používá za studena a jeho dávkování je závislé na tučnosti ztužovaného výrobku.
Hotové krémy jsou vhodné k rozetření na roládové pláty, k plnění korpusů v dortových ráfcích nebo do pohárů.
Doporučené receptury:
Jogurtový krém z nízkotučného jogurtu (do 3% tuku)
400g Milky Creamu šleháme elektrickým šlehačem spolu s 1kg nízkotučného jogurtu po dobu 5ti minut.
Jogurtový krém z tučného jogurtu (do 10% tuku)
100ml vody nebo mléka smícháme s 1kg jogurtu a přidáme 400g Milky Cream. Šleháme el. šlehačem 5 minut.
Krém ze zakysané smetany
150 ml vody nebo mléka smícháme s 1kg zakysané smetany. Přisypeme 400g Milky Cream a šleháme 5 minut.
Tvarohový krém
350ml vody nebo mléka smícháme s 1kg netučného tvarohu, přisypeme 400g Milky Cream a šleháme 5 minut.
Složení:
cukr, glukózový sirup, glukóza, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), modifikovaný bramborový škrob E1414, emulgátor E471, E472a), hovězí želatina, MLÉČNÁ bílkovina, stabilizátor (E340, E415), aroma.
Hmotnost balení: 400 g
Barva: smetanová
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 1967 kJ / 471 kcal
tuky 15,7 g / z toho nasycené mastné kyseliny 14 g
sacharidy 77,3 g / z toho cukry 61,2 g
vláknina 0 g
bílkoviny 4 g
sůl 0,3 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ztužovač tvarohu |
---|---|
Použití: | ke ztužení jogurtu, zakysané smetany a tvarohu |
Výrobce: | ČR |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.