Milky Cream Ztužovač mléčných výrobků 400g

Kód: 120-1176A
56 Kč 48,70 Kč bez DPH
Skladem (26 ks)
Můžeme doručit do:
11.7.2022
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Milky Cream Ztužovač mléčných výrobků 400g

- unikátní směs bez konzervačních látek pro našlehání a ztužení jogurtu, zakysané smetany, či tvarohu

- šlehaný výrobek zdvojnásobí svůj objem

 

Milky Cream se používá za studena a jeho dávkování je závislé na tučnosti ztužovaného výrobku.

Hotové krémy jsou vhodné k rozetření na roládové pláty, k plnění korpusů v dortových ráfcích nebo do pohárů.

 

Doporučené receptury:

Jogurtový krém z nízkotučného jogurtu (do 3% tuku)

400g Milky Creamu šleháme elektrickým šlehačem spolu s 1kg nízkotučného jogurtu po dobu 5ti minut.

 

Jogurtový krém z tučného jogurtu (do 10% tuku)

100ml vody nebo mléka smícháme s 1kg jogurtu a přidáme 400g Milky Cream. Šleháme el. šlehačem 5 minut.

 

Krém ze zakysané smetany

150 ml vody nebo mléka smícháme s 1kg zakysané smetany. Přisypeme 400g Milky Cream a šleháme 5 minut.

 

 

Tvarohový krém

350ml vody nebo mléka smícháme s 1kg netučného tvarohu, přisypeme 400g Milky Cream a šleháme 5 minut.

 

 Milky Cream

Složení: 

cukr, glukózový sirup, glukóza, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), modifikovaný bramborový škrob E1414, emulgátor E471, E472a), hovězí želatina, MLÉČNÁ bílkovina, stabilizátor (E340, E415), aroma.

 

Hmotnost balení: 400 g

Barva: smetanová

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1967 kJ / 471 kcal

tuky 15,7 g / z toho nasycené mastné kyseliny 14 g

sacharidy 77,3 g / z toho cukry 61,2 g

vláknina 0 g

bílkoviny 4 g

sůl 0,3 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač tvarohu
Hmotnost: 0.4 kg
Použití: ke ztužení jogurtu, zakysané smetany a tvarohu
Výrobce: ČR

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora 17.6.2022 09:49
Lze použít Milky Cream - ztužovač mléčných výrobků do krémů, které obsahují mascarpone? Na návodu je totiž jogurt do 10% tuku a přece jenom mascarpone má trošku víc. ????
LV Avatar autora ztužení mascarpone 17.6.2022 09:54
Dobrý den, bohužel zkušenost se ztužením mascarpone nemám. Doporučuji vyzkoušet přidat víc vody, aby se vyrovnala ta tučnost - aby mascarpone více zřídlo a získalo konzistenci jogurtu. S pozdravem. Lucie Veselá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení