Milky Cream Ztužovač mléčných výrobků 400g

Dostupnost Skladem (24 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 120-1176A
68 Kč
Milky Cream Ztužovač mléčných výrobků 400g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Milky Cream Ztužovač mléčných výrobků 400g

- unikátní směs bez konzervačních látek pro našlehání a ztužení jogurtu, zakysané smetany, či tvarohu

- šlehaný výrobek zdvojnásobí svůj objem

 

Milky Cream se používá za studena a jeho dávkování je závislé na tučnosti ztužovaného výrobku.

Hotové krémy jsou vhodné k rozetření na roládové pláty, k plnění korpusů v dortových ráfcích nebo do pohárů.

 

Doporučené receptury:

Jogurtový krém z nízkotučného jogurtu (do 3% tuku)

400g Milky Creamu šleháme elektrickým šlehačem spolu s 1kg nízkotučného jogurtu po dobu 5ti minut.

 

Jogurtový krém z tučného jogurtu (do 10% tuku)

100ml vody nebo mléka smícháme s 1kg jogurtu a přidáme 400g Milky Cream. Šleháme el. šlehačem 5 minut.

 

Krém ze zakysané smetany

150 ml vody nebo mléka smícháme s 1kg zakysané smetany. Přisypeme 400g Milky Cream a šleháme 5 minut.

 

 

Tvarohový krém

350ml vody nebo mléka smícháme s 1kg netučného tvarohu, přisypeme 400g Milky Cream a šleháme 5 minut.

 

 Milky Cream

Složení: 

cukr, glukózový sirup, glukóza, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), modifikovaný bramborový škrob E1414, emulgátor E471, E472a), hovězí želatina, MLÉČNÁ bílkovina, stabilizátor (E340, E415), aroma.

 

Hmotnost balení: 400 g

Barva: smetanová

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1967 kJ / 471 kcal

tuky 15,7 g / z toho nasycené mastné kyseliny 14 g

sacharidy 77,3 g / z toho cukry 61,2 g

vláknina 0 g

bílkoviny 4 g

sůl 0,3 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač tvarohu
Použití: ke ztužení jogurtu, zakysané smetany a tvarohu
Výrobce: ČR
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JS Avatar autora | 15.1.2023
Úžasný výrobek, skvěly pomocník ????

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
17.6.2022 09:49
Lze použít Milky Cream - ztužovač mléčných výrobků do krémů, které obsahují mascarpone? Na návodu je totiž jogurt do 10% tuku a přece jenom mascarpone má trošku víc. ????
ztužení mascarpone 17.6.2022 09:54
Dobrý den, bohužel zkušenost se ztužením mascarpone nemám. Doporučuji vyzkoušet přidat víc vody, aby se vyrovnala ta tučnost - aby mascarpone více zřídlo a získalo konzistenci jogurtu. S pozdravem. Lucie Veselá