S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 145 Kč
skladem
Naše cena 145 Kč
skladem
Naše cena 395 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 143 Kč
skladem
Naše cena 90 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem

Marcipánová hmota

je opravdový pojem v cukrařině a má zde právem své nezastupitelné místo již po mnoho let.

 

Marcipán je sladká cukrářská hmota, jejímž základem jsou loupané, rozdrcené sladké mandle a cukr. Má typickou, jemně nažloutlou, barvu, klasickou vůni a lahodnou mandlovou chuť. Kvalitu marcipánové hmoty určuje poměr mandlí a cukru - čím více mandlí, tím je marcipán chutnější a samozřejmě kvalitnější.


Parametry

Naše cena 102 Kč

skladem



Naše cena 1 420 Kč

skladem



Naše cena 122 Kč

skladem



Naše cena 485 Kč

skladem

Marcipán

 

je díky jeho vynikající chuti oblíbený při potahování dortů, ale také při modelování postaviček, či jiných jedlých ozdob na dorty, které ocení především děti, jimž velice chutná. Marcipánová hmota se tak stala každodenním pomocníkem nejen při zdobení dortů. Široké využití staví marcipán na přední místa v cukrářském odvětví a řadí ho mezi nejoblíbenější hmoty na našem trhu, a to především díky jeho výrazné, lahodné mandlové chuti.

 

V eshopu nabízíme několik druhů marcipánu, a to v poměrech:

-  1:3, obsah mandlí 25%, (vhodný na potah i modelaci, holandská výroba)

- 1:1, obsah mandlí 48%, (vhodný na potah a jako náplň do pralinek, holandský produkt)

- surovou hmotu s obsahem 52% mandlí (špičková kvalita od firmy Lemke, Německo)

 

Pokud potřebujete bílý marcipán na potažení svatebního dortu, máme pro Vás řešení v podobě extra bílého marcipánu dánské výroby. U tohoto produktu již není nutné bělení pomocí běloby, marcipán ná bílou barvu.

 

Marcipán je hmota, kterou bychom měli vyvalovat mezi potravinářskou fólií, neboť má tendcenci lepit se na váleček i podložku. Při potahování postupujeme opatrně, jelikož marcipán není tolik tvárný a snadno se trhá. Kdo se s ním ale naučí pracovat, nechce jinou hmotu, protože chuť marcipánu je nezaměnitelná a bezkonkurenční.

 

Z naší široké nabídky kvalitního marcipánu si zajisté vyberete ten pravý.

 

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!