Labeta Univerzální směs bez lepku

Všestranná mouka pro každou příležitost

Pro ty, kteří dodržují bezlepkovou dietu, je pečení často výzvou. Labeta Univerzální směs bez lepku však tuto výzvu překonává a nabízí všestrannou mouku, která je ideální pro přípravu jak sladkého, tak slaného pečiva a těst.

Dostupnost Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do:
24.7.2024
Možnosti doručení
Kód: 144-US
65 Kč 65 Kč / 1 ks
Labeta Univerzální směs bez lepku
Labeta Univerzální směs bez lepku
Novinka
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Všestranné využití

Tato univerzální směs je navržena tak, aby poskytovala skvělé výsledky při pečení široké škály pokrmů:

  • Sladké pečivo: vytvořte lahodné koláče, muffiny nebo bábovku, které budou chutnat stejně dobře jako ty tradiční.
  • Slané pečivo: upečte si domácí pizzu, langoše nebo chléb, které budou mít dokonalou konzistenci a chuť.
  • Těsta a palačinky: připravte knedlíky nebo palačinky, které budou lehké a nadýchané.

Jednoduchost a kvalita

Labeta Univerzální směs bez lepku je snadno použitelná a nabízí vysokou kvalitu pečení. Stačí ji použít jako náhradu za běžnou mouku v jakémkoli receptu a můžete si být jisti, že výsledný pokrm bude nejen bez lepku, ale také chutný a výživný. Vyzkoušejte ji a přesvědčte se sami, jak snadné a chutné může být bezlepkové pečení.

Složení

Bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová.

Součástí balení jsou také základní receptury na knedlíky, koláče, chléb, bábovku a mnohé další.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortový korpus
Země původu: Česká republika
Použití: pro bezlepkové pečení
Hmotnost: 550 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1455 kJ / 343 kcal
tuky: 1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
sacharidy: 79 g
z toho cukry: 0,6 g
vláknina: 1,8 g
bílkoviny: 3,2 g
sůl: 0,02 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: