FunCakes Královská glazura 450g

Nabízíme instantní polevu na perníčky, vhodnou pro zdobení perníčků a ke zhotovení dekorací na dorty. Královská glazura je tu pro všechny, kterým se nevede domácí bílková poleva. Glazuru jen vyšleháte s vodou, a máte hotovo.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Možnosti doručení
Kód: 127-F10140
132 Kč
FunCakes Královská glazura 450g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek


Složení: cukr, glukózový sirup (sušený), sušený VAJEČNÝ bílek, kyselina E330. Může obsahovat stopy: lepku, mléka, sóji a lupiny. Výrobek je certifikovaný Halal.

Skladování: dobře uzavřené, na suchém místě.

Hmotnost: 450g

Barva: bílá


Návod na přípravu: na tuhou konzistenci: 450g královské glazury, 55ml vody. 

Šleháme na nízké otáčky několik minut do dosažení požadované konzistence. Poleva je hotová, když je zářivě bílá, ztratí lesk a můžete vytáhnout špičky, které neopadávají.

Pokud potřebujeme řidší konzistenci, přidáváme vodu po kapkách a opět šleháme. Pokud polevu barvíme gelovými barvami, do základu přidáváme méně vody - barva polevu naředí.

Tip: Pro střední konzistenci polevy přidáme 1 kávovou lžičku vody na 200 g polevy, pro řídkou konzistenci 2 lžičky vody.

Doplňkové parametry

Kategorie: Fondán, královská glazura
Výrobce: FunCakes, Nizozemsko
Balení: 450g
Použití: ke zdobení perníčků
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1693 kJ / 404 kcal
tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
sacharidy: 98 g
z toho cukry: 98 g
bílkoviny: 1,5 g
sůl: 0 g
Položka byla vyprodána…
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ZM Avatar autora | 13.12.2020
Vse co jsem koupila u vas je vyborne. Dnes jsem dopekla a vse spotrebovala
5
IR Avatar autora | 23.11.2020
bezva
5
AD Avatar autora | 21.11.2020
Velice spokojená vyšlo na 2 kg perníčků, výborná chuť, funguje dobře zpracovatelné.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: