Jedlý papír Zamilovaný méďa EXP 06/2024

DOPRODEJ PRODUKTU S MINIMÁLNÍM DATEM TRVANLIVOSTI DO 06/2024

Dostupnost Skladem (25 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 152-K64
57 Kč –47 % 30 Kč
Jedlý papír Zamilovaný méďa EXP 06/2024
Jedlý papír Zamilovaný méďa
Akce
57 Kč –47 %
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Jedlý papír Zamilovaný méďa

Jedlé mini obrázky na tenké oplatce ve tvaru srdíček a růžových medvídků se báječně hodí ke zdobení dortů a muffinů ke svátku všech zamilovaných.

Jednotlivé motivy lze z kartičky jednoduše vyloupnout.

 

Velikost jednotlivých srdíček: cca 2 x 2 cm a medvídků: cca 5 x 4 cm + 3,5 x 2 cm + 3 x 3 cm

Jedna kartička obsahuje 9 srdíček a 3 medvídky

 

Složení: bramborový škrob, voda, olivový olej, maltodextrin, zvlhčující látka E422, barvivo (E152, E122, E133, E102), regulátor kyselosti E330.

Upozornění: barvivo E102, E122 může negativně ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.

 

 

Naše doporučení pro práci s papírem:

papír se pokládá na již hotový dort, jehož vrchní díl se potře tenkou vrstvou nejlépe světlého krému, popř. speciálním gelem na jedlý papír, na ni položíme papír, uhladíme, potřeme znovu gelem na jedlý papír, aby se zvýraznily barvy na obrázku. Pozor na želatinu a některé druhy marmelád, ty se pod jedlý papír nehodí, protože mají hodně vody, a tím by se mohl papír na dortu zvlnit nebo rozpíjet. Nehodí se ani použití tmavého krému, ten by pod papírem prosvítal. Papír se přikládá na dort minimálně 3 hodiny před konzumací, aby stačil změknout.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1565  kJ / 369 kcal

tuky 3 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g

sacharidy 85,5 g / z toho cukry 0,1 g

bílkoviny 0  g

sůl 0 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jedlý papír na dort
Použití: ke zdobení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: