Jedlý papír kopretiny

Jedlý obrázek s motivem kopretin

Obrázek tištěný na tenkou dortovou oplatku je vhodný ke zdobení kulatých narozeninových dortů. Jedlý papír patří mezi prvotřídní výrobek italské firmy Modecor a obrázky na něm jsou dokonale originální. Zdobení dortů nebylo nikdy jednodušší.

Dostupnost Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do:
31.7.2024
Možnosti doručení
Kód: 134-0007
80 Kč 80 Kč / 1 ks
Jedlý papír kopretiny
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Kopretiny pro potěšení

Jedlý papír na dort s motivem pugétu kopretin je tištěný na jemné oplatce a používá se ke zdobení dortů.

Složení

- jedlý papír: kukuřičný škrob, zahušťovadlo E1414, emulgátor slunečnicový lecitin

- potravinářské barvivo: voda, E1520, glycerol E422, barvivo (E133, E151, E110, E102, E122), regulátor kyselosti (kyselina citrónová E330). Upozornění: barvivo E110, E129, E102, E122  může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.

Naše doporučení

Papír se pokládá na již hotový dort, jehož vrchní díl se potře tenkou vrstvou nejlépe světlého máslového krému, popř. speciálním gelem na jedlý obrázek, na ni položíme papír, uhladíme, potřeme opět gelem, aby se zvýraznily barvy na obrázku.

Pokud nepoužijeme gel, je nutné okraje obrázku zatěžkat buď krémem, či cukrářským sypáním. Je to proto, aby se nám obrázek nezvlnil.

Pozor na želatinu a některé druhy marmelád, ty se pod jedlý papír nehodí, protože mají hodně vody, a tím by se mohl papír na dortu zvlnit nebo rozpíjet. Nehodí se ani použití tmavého krému, ten by pod papírem prosvítal. Papír se přikládá na dort minimálně 3 hodiny před konzumací, aby stačil změknout.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jedlý papír ostatní
Země původu: Česká republika
Průměr obrázku: 20 cm
Motiv: kopretiny
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1530 kJ / 365 kcal
tuky: 2,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
sacharidy: 83,6 g
z toho cukry: 11,5 g
bílkoviny: 1,8 g
sůl: 0,14 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: