info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Jedlý papír bernardýn - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.08.2019
BARVY WILTON OPĚT SKLADEM
Vážení zákazníci, dlouho očekáváné barvy Wilton jsou opět v prodeji. Nový obal, nové složení... číst celé
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
11.06.2019
PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECH
Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či margarínu během letních měsíců. V horkých dnech může doj... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Jedlý papír bernardýn

oplatka na dort

Jedlý papír na dort o průměru cca 20cm vyrobený z nejjemnější holandské oplatky pro italskou firmu Modecor. Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již zítra do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 13:00
Cena bez DPH
69 Kč
79 Kč
ks
Číslo produktu:134-0017
Kompletní specifikace

Jedlý papír na dort o průměru cca 20cm vyrobený z nejjemnější holandské oplatky pro italskou firmu Modecor.

Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, E1414, E171, sojový lecitin E330 + potravinářské barvivo

 

Naše doporučení pro práci s papírem:

papír se pokládá na již hotový dort, jehož vrchní díl se potře tenkou vrstvou nejlépe světlého máslového krému, popř. speciálním gelem na jedlý obrázek, na ni položíme papír, uhladíme, potřeme opět gelem, aby se zvýraznily barvy na obrázku.

Pokud nepoužijeme gel, je nuté okraje obrázku zatěžkat buď krémem, či cukrářským sypáním. Je to proto, aby se nám obrázek nezvlnil.

Pozor na želatinu a některé druhy marmelád, ty se pod jedlý papír nehodí, protože mají hodně vody, a tím by se mohl papír na dortu zvlnit nebo rozpíjet. Nehodí se ani použití tmavého krému, ten by pod papírem prosvítal. Papír se přikládá na dort minimálně 3 hodiny před konzumací, aby stačil změknout.

Novinky z našeho blogu

Pistáciové pusinky
04.10.2018 NAŠE RECEPTY
Pistáciové pusinky
Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
Podmáslové řezy
27.06.2018 NAŠE RECEPTY
Podmáslové řezy
Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají. číst celé
NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.