Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3DOVOLENÁ ESHOPUVážení zákazníci,   ve dnech 28.6. - 5.7.2019 bude v eshopu probíhat celofiremní... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 490 Kč
skladem
Naše cena 395 Kč
skladem
Naše cena 62 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 144 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

23. 07. 2015 | NAŠE RECEPTY

Jahodové řezy

Jahodové řezy s pudingovým krémem

 

 

 

Suroviny

Korpus: 150 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 130 g cukru, 1 vanilkový cukr, 150 g margarínu (můžeme použít také pravé máslo), 2 vejce, mléko dle potřeby


Krém: 50 g pudingového prášku PudingPor, 400 ml mléka, 50 g cukru, 600-750 g zakysané smetany


Ovoce dle chuti (použili jsme jahody) - cca 1 kg


Poleva: netuhnoucí čirá glazura cca 200 g

 

 

Postup

Vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme změklý margarín a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vylijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech o rozměru cca 30x40cm. Pečeme při 180°C cca 20 minut.

Mezitím si připravíme pudingový krém - větší část mléka přivedeme k varu a vlijeme do něj směs pudingového prášku s cukrem a zbytkem mléka. Vše umícháme do hustého krému, necháme chladnout. Do vlažného krému zamícháme el. šlehačem zakysanou smetanu smíchanou s cukrem (dle chuti). Hotovou náplň naneseme na korpus a necháme v chladničce utuhnout cca 1-2 hodiny.

Po zatuhnutí naneseme na náplň omyté, pokrájené ovoce a vše zalijeme zahřátou netuhnoucí glazurou.

Necháme zatuhnout do druhého dne v chladničce.


Dobrou chuť!