Gelová barva Sugarflair Canary Yellow

Zářivá gelová barva pro cukráře

Představujeme vám gelovou barvu Sugarflair Canary Yellow, která dodá vašim dezertům zářivý kanárkově žlutý odstín. Tato 100% jedlá potravinářská barva je ideální pro barvení všech potravin na bázi vody. Perfektně se hodí pro cukrářské potahovací hmoty, včetně marcipánu, a lze ji použít i k barvení dortových krémů a těsta na dortový korpus. Sugarflair Canary Yellow neobsahuje lepek a je vhodná pro vegetariány. Přidejte svým sladkým výtvorům veselý a živý vzhled s touto úžasnou žlutou barvou!

Dostupnost Skladem (10 ks)
Můžeme doručit do:
31.7.2024
Možnosti doručení
Kód: 127-A142
115 Kč 4,60 Kč / 1 g
Gelová barva Sugarflair Canary Yellow
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Gelová barva Sugarflair Canary Yellow

Bezlepkový produkt

Gelová potravinářská barva je vhodná k barvení cukrářských hmot, těst, krémů, šlehaček, či jiných pochutin.

Dávkování: maximálně 0,62 g na 1 kg hmoty

Barva: pastelová, kanárkově žlutá

Hmotnost: 25 g

Složení: glycerol E422, propylen glykol E1520, protispékavá látka E551, potravinářské barvivo (E104, E102). Bezlepkový produkt, bez ořechů, nepochází z geneticky modifikovaných surovin, vhodný pro vegetariány.

Upozornění: barvivo E102 a 104 může mít nepříznivý vliv na pozornost a aktivitu dětí

 

Doporučené použití: vždy použijeme malé množství barvy - nabereme ji na čistou špejli, či modelovací kostici a vetřeme do hmoty, řádně propracujeme. Pokud je odstín příliš světlý, postup opakujeme. Použijeme vždy čistý nástroj pro nabrání barvy. Je ideální nechat obarvenou hmotu ještě 2 hodiny odpočinout, barva se lépe rozloží a uvidíme tak výsledný odstín.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gelové barvy Sugarflair
Země původu: Anglie
Barva: kanárkově žlutá
Druh: gelová
Hmotnost: 25 g
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JK Avatar autora | 1.12.2020
Suprová barva. Díky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: