Gelová barva PME Brick Red

Cihlově červená barva do potravin

Anglická firma PME přináší koncentrovanou potravinářskou barvu, která je určena k barvení potravin na vodní bázi. Barva má certifikaci Halal a Kosher, je tedy vhodná pro vegetariány i vegany. Neobsahuje alkohol a nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Je tedy bezpečná ke konzumaci.

Dostupnost Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
13.9.2024
Možnosti doručení
Kód: 116-PC1059
60 Kč 2,40 Kč / 1 ml
Gelová barva PME Brick Red
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Cihlový odstín pro sladké i slané pochutiny

Gelová potravinářská barva je vhodná k barvení marcipánu, cukrářských hmot, těst, krémů, šlehaček, fondánových polev i královských glazur. K dosažení požadovaného odstínu je zapotřebí jen malé množství barvy. Nemusíme se tak obávat, že by barva narušila chuť nebo konzistenci barvené potraviny.

Dávkování: maximálně 2 g na 1 kg hmoty.

Složení:

glycerol E422, propylen glykol E1520, protispékavá látka E551, potravinářské barvivo (E124, E104, E133).  Upozornění: barvivo E102 a E124 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí. Výrobek může obsahovat stopy lepku, mléka, sóji a ořechů.

Doporučené použití:

vždy použijeme malé množství barvy - nabereme ji na čistou špejli, či modelovací kostici a vetřeme do hmoty, řádně propracujeme. Pokud je odstín příliš světlý, postup opakujeme. Použijeme vždy čistý nástroj pro nabrání barvy. Je ideální nechat obarvenou hmotu ještě 2 hodiny odpočinout, barva se lépe rozloží a uvidíme tak výsledný odstín.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gelové barvy PME
Barva: cihlově červená
Druh: gelová
Země původu: Anglie
Množství: 25 ml
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 999 kJ / 239 kcal
tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
sacharidy: 18 g
z toho cukry: 0 g
bílkoviny: 0 g
sůl: 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: