Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ SUROVINY » Cukrářské hmoty » POTAHOVACÍ HMOTY » Formix 1kg - citronový


        

Formix 1kg - citronový

potahovací hmota na dort

skladem

 

Skladem: 2 ks
Číslo produktu: 111-5101b
Barva: bílá
Balení: 1kg
Značka: Formix
Příchuť: Citron
Použití: k potahování
EAN kód: 2000000060002
Naše cena bez DPH: 130 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
149 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Formix 1kg - mandlový
111-5101
Formix 1kg - mandlový
skladem
Naše cena 149 Kč
Formix 1kg - pomerančový
111-5101a
Formix 1kg - pomerančový
skladem
Naše cena 149 Kč
Formix 1kg - čokoládový
111-5101c
Formix 1kg - čokoládový
skladem
Naše cena 149 Kč

Popis výrobku

Fondánová hmota Formix 1 kg s citronovou příchutí

Cukrová potahovací hmota s příchutí citronu, použitelná na slavnostní (např. svatební) dorty. Hedvábně jemná, sněhově bílá, dobře se s ní pracuje, nepraská a je bez obsahu konzervačních látek a barviv.

Složení: cukr, rostlinný tuk, pitná voda, škrob, aroma, E422 (Glycerol)

Skladování: v suchu při teplotě 12-20 °C

Hmotnost: 1 kg

 

Naše doporučení pro práci s Formixem:

hmotu lze obarvovat potravinářskými barvami. Předtím, než začnete obarvovat, důkladně hmotu propracujte (optimální teplota pro práci s hmotou je 22 °C), aby byla vláčná a hladká. Pokud nedocílíte elasticity a hmota je stále tuhá, zahřejte ji na 5-10 sec. v mikrovlnné troubě. Po obarvení nechte hmotu cca 1 hodinu odpočinout. Před potahováním hmotu znovu důkladně propracujte a vyválejte na 3-5mm silný plát. Doporučuje se rozválet to mezi dvěma potravinářskými foliemi nebo podsypávat bramborovým škrobem, či přímo podsypovým cukrem Formix.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

formix
Veronika Svatošová
26.02.2015 13:07
img
Re: formix
Lucie Veselá
26.02.2015 13:38