Formix 1kg - mandlový

Kód: 111-5101
166 Kč 144,35 Kč bez DPH 166 Kč / 1 kg
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fondánová hmota Formix 1 kg

Cukrová potahovací hmota s příchutí mandlí, použitelná na slavnostní (např. svatební) dorty. Hedvábně jemná, sněhově bílá, dobře se s ní pracuje, nepraská, neobsahuje barviva a konzervační lástky. Lze ji snadno barvit gelovými barvami.

Složení: cukr, rostlinný tuk kokosový, pitná voda, želatina, modifikovaný bramborový škrob, aroma, E422 (Glycerin).

Skladování: v suchu při teplotě 12-20 °C

Hmotnost: 1 kg

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota  1645 kJ / 390 kcal

tuky  7,16 g / z toho nasycené mastné kyseliny 6,67 g

sacharidy 76,3 g / z toho cukry 66,31 g

vláknina 8,52 g

bílkoviny  0,87 g

sůl 0,03 g

 

Naše doporučení pro práci s Formixem:

hmotu lze obarvovat potravinářskými barvami. Předtím, než začnete obarvovat, důkladně hmotu propracujte (optimální teplota pro práci s hmotou je 22 °C), aby byla vláčná a hladká. Pokud nedocílíte elasticity a hmota je stále tuhá, zahřejte ji na 5-10 sec. v mikrovlnné troubě. Po obarvení nechte hmotu cca 1 hodinu odpočinout. Před potahováním hmotu znovu důkladně propracujte a vyválejte na 3-5mm silný plát. Doporučuje se rozválet to mezi dvěma potravinářskými foliemi nebo podsypávat bramborovým škrobem, či přímo podsypovým cukrem Formix

Doplňkové parametry

Kategorie: Potahovací hmoty
Hmotnost: 1 kg
Značka: Formix
Příchuť: Mandle
Balení: 1kg
Barva: bílá
Použití: k potahování
Výrobce: Maďarsko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
KL Avatar autora | 17.8.2020
Chutna jako marcipan a vyborne se s ni pracuje. Netrha se.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.