Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ POTŘEBY » Dortové formy » FORMY SE DNEM » Dortová forma kruh 31cm


        

Dortová forma kruh 31cm

z pocínovaného potravinářského plechu

skladem

 

Skladem: 0 ks
Číslo produktu: 100-207
Naše cena bez DPH: 116 Kč
Naše cena s DPH (21 %):
140 Kč

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Dortová forma kruh 17cm
100-205
Dortová forma kruh 17cm
skladem
Naše cena 110 Kč
Dortová forma kruh 24cm
100-206
Dortová forma kruh 24cm
skladem
Naše cena 120 Kč

Popis výrobku

Forma z pocínovaného potravinářského plechu

Průměr: 31cm, hloubka 8cm


Recept pro inspiraci:

Piškotový dort s čokoládovým krémem

Suroviny:

Těsto: 12 vajec, 12 polévkových lžic cukru, 12 polévkových lžic hladké mouky

Náplň: meruňkový džem, čokoládový krém: ½ hrnku mléka, 2 polévkové lžíce moučkového cukru, ½ kostky másla, ½ tabulky čokolády na vaření, ½ balíčku pudingu s čokoládovou nebo kakaovou příchutí

Na dozdobení: čokoládová poleva z rozehřáté čokolády na vaření, příp. želé na ozdobu

Postup:

Ušleháme ručním šlehačem bílky, jakmile trochu tuhnou, přidáváme postupně cukr a stále šleháme. Až je sníh pěkně tuhý, přidáme žloutky a znovu zašleháme. Nakonec zlehka vmícháme mouku. Těsto nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané dortové formy a upečeme. Po zchladnutí rozkrojíme, lehce potřeme džemem a krémem, povrch dortu také trochu potřeme džemem a krémem a po ztuhnutí polijeme polevou a ozdobíme.

Čokoládový krém: z mléka a pudingu uvaříme hustší kaši a necháme vychladnout. Poté do ní vmícháme změklé máslo utřené s cukrem. Rozlámanou čokoládu na vaření rozehřejeme ve vodní lázni a pomalu ji zašleháme do máslové hmoty, až vznikne lesklý krém.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

forma
Veronika
22.05.2013 13:29
img
Re: forma
Lucie Veselá
22.05.2013 18:07