Sněhové pečivo

Upečte si v pohodlí domova vynikající sněhové pečivo pomocí naší směsi na laskonky. Hotové pečivo bude krásně bílé, křupavé, a přitom pevné. Přinášíme Vám tip nejen na vánoční cukroví.

 

Bianca_snhov_krem

 

Suroviny

500g směsi na laskonky, 500g krystalového cukru, 500g moučkového cukru, 500g studené vody

 

Postup

všechny suroviny (mimo moučkového cukru) šleháme elektrickým šlehačem 5 minut. Poté (za pomalého chodu stroje) vmícháme moučkový cukr. Hotovou směs plníme do zdobícího sáčku opatřeného cukrářskou zdobící špičkou a stříkáme požadované tvary na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě 2 minuty při 150°C, poté dosoušíme 30-45 minut (dle velikosti pečiva) při 90-100°C

 

 

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!