Sněhové pečivo

Upečte si v pohodlí domova vynikající sněhové pečivo pomocí naší směsi na laskonky. Hotové pečivo bude krásně bílé, křupavé, a přitom pevné. Přinášíme Vám tip nejen na vánoční cukroví.

 

Bianca_snhov_krem

 

Suroviny

500g směsi na laskonky, 500g krystalového cukru, 500g moučkového cukru, 500g studené vody

 

Postup

všechny suroviny (mimo moučkového cukru) šleháme elektrickým šlehačem 5 minut. Poté (za pomalého chodu stroje) vmícháme moučkový cukr. Hotovou směs plníme do zdobícího sáčku opatřeného cukrářskou zdobící špičkou a stříkáme požadované tvary na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě 2 minuty při 150°C, poté dosoušíme 30-45 minut (dle velikosti pečiva) při 90-100°C

 

 

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení