Podmáslové řezy

  

podmáslový řez

 

Suroviny

Korpus:

500g Biskvit Zelený čaj, 4 vejce, 225g olej

 

Krém:

75g šlehačka, 600g Zeesan Neutral, 120g kysané podmáslí

 

Na ozdobu:

400g ovoce v gelu Ananas+pomeranč, 200g netuhnoucí čirá glazura

 

 

Pracovní postup:

 

Biskvit Zelený čaj a celá vejce šleháme 6 minut elektrickým šlehačem na nejvyšší rychlost, poté přidáme olej (za pomalého míchání). Těsto vylijeme na plech 30x20 cm a upečeme při 180°C.

 

Po vychladnutí rozkrojíme na 2 pláty.

 

Krém připravíme ušleháním šlehačky a následném přidání směsi Zeesanu Neutral a podmáslí.

 

Kompletace:

na spodní plát biskvitu natřeme krém, položíme druhý plát, opět zatřeme krémem a necháme řádně vychladit. Poté na povrch řezů natřeme ovoce v gelu Ananas+pomeranč, přelijeme netuhnoucí glazurou a necháme dobře zatuhnout.

 

 

Dobrou chuť!

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení