Carla Čokoládová poleva hořká

Český výrobek s dominantní hořkou čokoládovou chutí je ideální k polévání cukrářských výrobků. Tato hořká poleva je vyrobena v České republice pod přísným dohledem, což zaručuje její 100% kvalitu a nezávadnost.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (21 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
31.7.2024 31.7.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 126-V0195A 126-V0195 Zvolte variantu
2 118 Kč od 84 Kč - –2 % až –2 % 84 Kč 2 075,64 Kč od 84 Kč 168 Kč / 1 kg 138,38 Kč / 1 kg
Carla Čokoládová poleva hořká
Carla Čokoládová poleva hořká
2 118 Kč od 84 Kč - –2 % až –2 %
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Dominantní hořká čokoládová chuť: poleva poskytuje intenzivní čokoládový zážitek pro všechny vaše cukrářské výrobky.
  • Vyrobeno v České republice: poleva je vyráběna pod přísným dohledem, což zajišťuje její vysokou kvalitu a bezpečnost.
  • Speciální tuky nahrazující kakaové máslo: ve složení polevy jsou obsaženy tuky, které nevyžadují temperaci a neovlivňují chuť ani vůni polevy.
  • Typická čokoládová chuť a vůně: poleva si zachovává svou charakteristickou chuť i vůni, díky čemuž je perfektním doplňkem pro vaše dezerty.

Carla Čokoládová poleva hořká je ideálním řešením pro všechny cukráře, kteří hledají spolehlivou a chutnou polevu pro své cukrářské výrobky. Vysoká kvalita a nezávadnost jsou garantovány přísnými výrobními standardy v České republice.

Složení:

cukr, rostlinný tuk RSPO-MB (palmojádrový, palmový, shea), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (20 %), emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma, sušené MLÉKO. 

Skladování: v suchu a temnu, při teplotě 15-25°C.

Temperace

Hořká čokoládová poleva je určena k polévání cukrářských výrobků. Je tedy potřeba ji před použitím rozehřát. Polevu rozehříváme ve vodní lázni při teplotě 42- 45°C. Důležité je nepřekračovat teplotu, aby se poleva nesrazila. Jakmile se srazí, znamená to, že je spálená, a již ji nebudeme moci znovu použít. Aby byla poleva krásně tekutá, doporučujeme ji ředit rostlinným tukem. Na 100g polevy můžeme použít až 20 g tuku.

Náš tip: pokud nechcete, aby se poleva při krájení lámala, rozmíchejte v rozehřáté polevě několik lžic bílého jogurtu nebo zakysané smetany. Při přidání těchto surovin je nutné ještě nějakou chvíli polevu zahřívat a míchat, protože poleva nejdříve hodně zhoustne a vypadá, jakoby se srazila. Postupným zahříváním ale opět povolí a zůstane tekutější. Chuťově pak bude jemně kyselá a bude se krájet stejně hladce, jako dortový krém.

Doplňkové parametry

Kategorie: Poleva hořká
Použití: k polévání
Tvar: pecky
Barva: tmavě hnědá
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2414 kJ / 581 kcal
tuky: 41,9 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 34,6 g
sacharidy: 42,9 g
/ z toho cukry: 40,3 g
vláknina: 6,7 g
bílkoviny: 4,8 g
sůl: 0,14 g
5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
VS Avatar autora | 25.12.2022
velice
5
ŠS Avatar autora | 29.11.2021
Jsem nadšená
5
MO Avatar autora | 12.12.2020
Super
5
HK Avatar autora | 8.11.2020
Bezvadný produkt, objednávám často.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: