Ztužovač šlehačky neutrál Fissapan 100g

Praktický pomocník pro vaše dezerty

Ztužovač šlehačky neutrál Fissapan je ideální směs pro stabilizaci šlehačky s neutrální příchutí. Toto výhodné balení stačí na přípravu až 2 kg šlehačky a je bez obsahu alergenů, což jej činí bezpečným a všestranným pomocníkem v kuchyni.

Dostupnost Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
17.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 121-DUL5510A
48 Kč 48 Kč / 100 g
Ztužovač šlehačky neutrál Fissapan 100g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Výhodné balení: stačí na přípravu až 2 kg šlehačky.
  • Bez obsahu alergenů: vhodné pro všechny, včetně alergiků.
  • Neutrální příchuť: ideální pro různé dezerty bez ovlivnění chuti.
  • Použití za studena: směs je určena k použití bez nutnosti zahřívání.

Použití:

  1. Míchání směsi: smíchejte 50 g Fissapan s 1 litrem šlehačky.
  2. Šlehání: vyšlehejte směs spolu se šlehačkou do požadované tuhosti.

Ztužovač šlehačky neutrál Fissapan je skvělý pro přípravu různých dezertů, jako jsou mousse (pěny) nebo tiramisu. Díky své neutrální příchuti a snadnému použití se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Vyzkoušejte Fissapan a užijte si dokonale stabilní a lahodnou šlehačku v každém svém dezertu!

Složení:

cukr, vepřové bílkoviny, dextróza, bramborový škrob (neobsahuje lepek)

OGM: Nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Neobsahuje alergeny. Výrobek vyráběn v závodě, který zpracovává suché skořápkové plody, arašídy, ovoce, mléko a jeho deriváty, vejce a výrobky z nich, sojový lecitin, obiloviny obsahující lepek.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač šlehačky
Značka: Fissapan
Příchuť: Neutrální
Balení: 100g
Použití: ke ztužení šlehačky
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1479 kJ / 348 kcal
tuky: 0 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
sacharidy: 66 g
/ z toho cukry: 66 g
bílkoviny: 0 g
vláknina: 21 g
sůl: 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: