info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Vykrajovátko rohlíček - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.08.2019
BARVY WILTON OPĚT SKLADEM
Vážení zákazníci, dlouho očekáváné barvy Wilton jsou opět v prodeji. Nový obal, nové složení... číst celé
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
11.06.2019
PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECH
Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či margarínu během letních měsíců. V horkých dnech může doj... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Vykrajovátko rohlíček

z pocínovaného potravinářského plechu

vykrajovátko z pocínovaného plechu o délce 50mm   Recept pro inspiraci: Vánoční perníčky – bez uležení Suroviny: 300 g medu, 300 g pískového cukru, 30... celý popis
Dostupnost
Skladem 5 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 27.08.2019 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 26.08.2019 13:00
Cena bez DPH
12 Kč
14 Kč
ks
Číslo produktu:101-115
EAN kód:8594034701153
Podobné produkty
    Vykrajovátko rohlíček malý
    0 hodnocení
    13 Kč
    11 Kč bez DPH
    13 Kč
    11 Kč bez DPH
    Skladem 4 ks
    ks
    Kompletní specifikace

    vykrajovátko z pocínovaného plechu o délce 50mm

     

    Recept pro inspiraci:

    Vánoční perníčky – bez uležení

    Suroviny:

    300 g medu, 300 g pískového cukru, 300 g másla (tuku), 4 vejce, 1 dl mléka, 2 lžičky jedlé sody bikarbony, 1 lžička skořice, 10 rozdrcených hřebíčků, mletý badyán, anýz, velká lžíce kakaa, 800 g hladké mouky

    Postup:

    Med, cukr, máslo a žloutky dobře promíchat, pak přidat mléko a všechno koření. Znova promíchat, přidat mouku a sníh z bílků. Vše dobře zpracovat, udělat bochníček a vložit do moukou vysypané nádoby, a přikryté nechat odpočívat nejméně 12 hodin na dně lednice. Poté těsto vyválet na tloušťku asi 3 až 4 mm, vykrajovat různé tvary. Pokud nechceme zdobit, před pečením potřít vejcem. Na potřené můžeme rozsypat drobné barevné dortové kuličky apod. Není třeba připravovat v předstihu, neboť jsou hned měkké a konzumovatelné.

    Novinky z našeho blogu

    Pistáciové pusinky
    04.10.2018 NAŠE RECEPTY
    Pistáciové pusinky
    Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
    Podmáslové řezy
    27.06.2018 NAŠE RECEPTY
    Podmáslové řezy
    Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
    Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
    Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
    Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají. číst celé
    NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
    Facebook
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.