Vykrajovač na marcipán Efekt stékající glazury

Kód: 137-CUTDRIP
198 Kč 163,64 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
31.1.2022

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vykrajovač na marcipán Efekt stékající glazury

Pro efekt stékající glazury, čokolády, či barvy z dortu můžeme použít tuto jednoduchou vychytávku v podobě vykrajovátka ve tvaru stékající tekutiny. Vykrajovat můžeme z marcipánu, nebo jakékoli jiné cukrářské hmoty.

Rozměry

Délka vykrajovače: 10,5 cm

Výška vykrajovače: 7,4 cm

Materiál: plast


       

               

Návod k použití (prohlédněte si video níže):

 

 

Pracovní postup:

1. pracovní desku poprašte podsypovým cukrem, či kukuřičným škrobem

2. vyválejte potahovací hmotu na tloušťku 2-3 mm a otočte ji

3. umístěte vykrajovač na hmotu a rukou zatlačte. Jemně posuňte vykrajovačem nahoru a dolů, abyste dosáhli dokonalého oddělení od ostatní hmoty.

4. odstraňte přebytečnou hmotu z okolí vykrajovače

5. pokud je to nutné, použijte k vyjmutí vzoru z vykrajovače měkký štětec. Poté opatrně klepněte vykrajovačem o hranu pracovní desky a vzor nechte vypadnout na pracovní desku, kde jej nechte několik minut zaschnout, aby se s ním pak lépe manipulovalo.

6. použijte práškovou barvu k případnému dobarvení

7. připevněte dekoraci k hotovému dortu pomocí vody, či jedlého lepidla

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vykrajovač na marcipán tvary
Hmotnost: 0.03 kg
Výrobce: FMM, Anglie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení