info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Transfer folie na čokoládu - noty bílé - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.08.2019
BARVY WILTON OPĚT SKLADEM
Vážení zákazníci, dlouho očekáváné barvy Wilton jsou opět v prodeji. Nový obal, nové složení... číst celé
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
11.06.2019
PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECH
Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či margarínu během letních měsíců. V horkých dnech může doj... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. CUKRÁŘSKÉ DEKORACE
  3. Čokotransfer
  4. TRANSFER FÓLIE, TVARY
  5. Transfer folie na čokoládu - noty bílé

Transfer folie na čokoládu - noty bílé

40 x 25 cm

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171 Podklad: polyetylen Uchovávat ... celý popis
Dostupnost
Skladem 5 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 27.08.2019 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 26.08.2019 13:00
Cena bez DPH
43 Kč
52 Kč
ks
Číslo produktu:113-510
Kompletní specifikace

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm.

Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171

Podklad: polyetylen

Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.

Novinky z našeho blogu

Pistáciové pusinky
04.10.2018 NAŠE RECEPTY
Pistáciové pusinky
Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
Podmáslové řezy
27.06.2018 NAŠE RECEPTY
Podmáslové řezy
Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají. číst celé
NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.