info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Tenderizer Gurmán - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.08.2019
BARVY WILTON OPĚT SKLADEM
Vážení zákazníci, dlouho očekáváné barvy Wilton jsou opět v prodeji. Nový obal, nové složení... číst celé
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
11.06.2019
PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECH
Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či margarínu během letních měsíců. V horkých dnech může doj... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Tenderizer Gurmán

na zjemnění masa

Tenderizer Gurmán Český výrobek Strojek ke křehčení masa vyroben z plastu a nerezu. Postup pro práci s tenderizerem: Plátek masa uřízneme vždy vyšší... celý popis
Dostupnost
Skladem 4 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již zítra do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 13:00
Cena bez DPH
113 Kč
137 Kč
ks
Číslo produktu:107-1019
EAN kód:8594011950017
Výrobce:Reproplast
Kompletní specifikace

Tenderizer Gurmán

Český výrobek


Strojek ke křehčení masa vyroben z plastu a nerezu.


Postup pro práci s tenderizerem:

Plátek masa uřízneme vždy vyšší, pokapeme olejem a okořením. Strojek uchopíme oběma rukama a mírně vtlačujeme do masa. Ostré nože prořezávají a zkracují vlákna, koření zasekávají dovnitř masa, kde zanechávají "komůrky", v kterých se usazuje šťáva. Maso tak zůstává jemné, křehké a plné šťávy. Strojkem přejedem podélně a příčně. Druhou stranu naplátkovaného masa již nekořeníme a stejným způsobem zpracujeme. Takto zpracujeme všechny druhy mas.


Recept pro milovníky grilování:
Silnější plátek vepřové krkovice z jedné strany nakořeníme a oběma rukama dle návodu orazítkujeme. Otočíme. Z druhé strany maso orazítkujeme a použijeme třítko na česnek s kterým si připravíme nejjemnější česnekovou kašičku.
Česnekem maso potřeme, česnek se dostává do prořezaných komůrek.
Každý má jistě svojí vyzkoušenou marinádu, ale zkuste takto upravené maso potřít majonézou.
Dejte do mikrotenového sáčku vložte do menší nádoby a maso zatěžkejte, třeba lahví od vína.
Věřte, že 6 hodin stačí. Maso vyndáte, setřete majonézu a dejte na gril. Z alobalu udělejte střížku
přihnutím alobalu cirka 15 cm vysokou, tím zvýšíte teplotu grilování.


Čištění strojku: stlačením pohyblivé části vyjmeme celý vnitřek stroku, který opláchneme saponátem

 


Zboží zařazeno v kategoriích

Novinky z našeho blogu

Pistáciové pusinky
04.10.2018 NAŠE RECEPTY
Pistáciové pusinky
Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
Podmáslové řezy
27.06.2018 NAŠE RECEPTY
Podmáslové řezy
Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají. číst celé
NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.