Tatra Salko Tradiční 8% 397g

Univerzální výrobek pro všechny příležitosti

Tatra Salko Tradiční 8% je kondenzované slazené mléko, které si již získalo své pevné místo v českých kuchyních. Tento tradiční produkt je ideální pro všechny, kdo hledají kvalitní a chutné sladidlo pro své kulinářské výtvory. Vyráběné pouze z nejlepších surovin z českých farem, Tatra Salko je zárukou skvělé chuti a prvotřídní kvality.

Dostupnost Skladem (34 ks)
Můžeme doručit do:
25.7.2024
Možnosti doručení
Kód: 142-01542
64 Kč 16,12 Kč / 100 g
Tatra Salko Tradiční 8% 397g
Tatra Salko Tradiční 8% 397g
Novinka
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Široké uplatnění v kuchyni

Pečení a cukrářství:
Tatra Salko je nenahraditelnou přísadou při pečení. Lze jej použít do dortových krémů, které díky němu získají jemnou a krémovou konzistenci. Perfektně se hodí také do vánočního cukroví, kde dodá sladkost a vláčnost. Při přípravě oblíbeného medovníku je Salko nezbytnou složkou, která zajistí jeho typickou chuť a strukturu.

Nápoje:
Kondenzované mléko Tatra Salko je skvělou volbou i pro ochucení nápojů. Lze jej přidat do kávy či čaje, kde nahradí klasické sladidlo a mléko, a dodá nápoji lahodnou smetanovou chuť. Rovněž je vhodné pro přípravu domácích likérů, kde se postará o hladkou a sladkou texturu.

Kvalita z českých farem

Tatra Salko je vyráběno v České republice a při jeho výrobě jsou použity pouze kvalitní a prověřené suroviny z českých farem. Tento důraz na kvalitu zaručuje, že každý produkt splňuje nejvyšší standardy a přináší do vaší kuchyně jen to nejlepší.

Složení

Pasterované MLÉKO, cukr. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kondenzované mléko
Země původu: Česká republika
Hmotnost: 397 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1355 kJ /321 kcal
tuky: 8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 5,3 g
sacharidy: 55 g
z toho cukry: 55 g
bílkoviny: 7,5 g
sůl: 0,25 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: