info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Sypká směs Montana 500g - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.01.2017
SLEVA PRO VÁS!!!
Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny zaregistrované. Každý zákazník má ve svém účtu nastaveno... číst celé
11.10.2011
POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 Kč
Při objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby předem na bankovní účet (v případě dobírky je k obje... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Montana 500g - mléčný marcipán

sypká směs na přípravu

Montana 500g - mléčný marcipán Balení obsahuje 500g sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky. Hotová ... celý popis
Dostupnost
Skladem 31 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 27.02.2020 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 13:00
65 Kč
57 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:120-01
Barva:slonová kost
Balení:500g
Příchuť:Mandle
Použití:k potahování
Kompletní specifikace

Montana 500g - mléčný marcipán

Balení obsahuje 500g sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky. Hotová hmota je smetanově bílé barvy s mandlovou příchutí a je hodně elastická - nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská. Chutí se podobá domácímu marcipánu, který se vyrábí ze sušeného mléka.

 

Použití k potahování:

500g směsi Montana, 75-85ml vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 25g změklého 100% tuku (Omega)

Postup přípravy: všechny suroviny (tuk musí být změklý) se spojí v robotu pomocí hnětacích háků (příp. v domácí pekárně a lze ji propracovat i ručně) v mírně lepivou hmotu, která se uloží do pevnějšího igelitového pytlíku a nechá se minimálně 3 hodiny odležet (nejlépe celý den) při pokojové teplotě. Po uležení už hmota nelepí a lze s ní rovnou pracovat. Pokud potřebujete hmotu použít ihned po přípravě, použijte menší množství vody (70ml).

Nezpracované množství lze uchovávat až 1 měsíc (dobře zabalené, v chladu)

 

Použití na jedlou krajku:

140g směsi Montana, 90g vody, 40g změklého 100% tuku (případně bělobu, či barvivo).

Postup přípravy: vše 5 minut šleháme, až vznikne homogenní řídká hmota, kterou necháme v chladničce 2 hodiny odstát. Poté nalijeme a rozetřeme do olejem vymazané formy na jedlou krajku a necháme v troubě cca 80-90 minut při teplotě 60°C sušit. Po vychladnutí vyjmeme z formy.

 

Složení: cukr, sušené mléko, glukózový sirup, stabilizátor E415, aroma, barvivo E171. Hmota neobsahuje konzervační látky.

 

Příprava hmoty k potahování:

 

Příprava hmoty na jedlou krajku:

Příprava hmoty k modelaci:

 

 


NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.