S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ SUROVINY » Cukrářské hmoty » SYPKÁ SMĚS MONTANA » Montana 500g - mléčný marcipán


        

Montana 500g - mléčný marcipán

sypká směs na přípravu

skladem

 

Skladem: 26 ks
Číslo produktu: 120-01
Barva: slonová kost
Balení: 500g
Značka: Montana
Příchuť: Mandle
Použití: k potahování
Naše cena bez DPH: 57 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
65 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Montana 500g - mléčný marcipán

Balení obsahuje 500g sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky. Hotová hmota je smetanově bílé barvy s mandlovou příchutí a je hodně elastická - nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská. Chutí se podobá domácímu marcipánu, který se vyrábí ze sušeného mléka.


Použití k potahování:

500g směsi Montana, 75-85ml vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 25g změklého 100% tuku (Omega)

Postup přípravy: všechny suroviny (tuk musí být změklý) se spojí v robotu pomocí hnětacích háků (příp. v domácí pekárně a lze ji propracovat i ručně) v mírně lepivou hmotu, která se uloží do pevnějšího igelitového pytlíku a nechá se minimálně 3 hodiny odležet (nejlépe celý den) při pokojové teplotě. Po uležení už hmota nelepí a lze s ní rovnou pracovat. Pokud potřebujete hmotu použít ihned po přípravě, použijte menší množství vody (70ml).

Nezpracované množství lze uchovávat až 1 měsíc (dobře zabalené, v chladu)


Použití na jedlou krajku:

140g směsi Montana, 90g vody, 40g změklého 100% tuku (případně bělobu, či barvivo).

Postup přípravy: vše 5 minut šleháme, až vznikne homogenní řídká hmota, kterou necháme v chladničce 2 hodiny odstát. Poté nalijeme a rozetřeme do olejem vymazané formy na jedlou krajku a necháme v troubě cca 80-90 minut při teplotě 60°C sušit. Po vychladnutí vyjmeme z formy.

 

Složení: cukr, sušené mléko, glukózový sirup, stabilizátor E415, aroma, barvivo E171. Hmota neobsahuje konzervační látky.

 

Příprava hmoty k potahování:

 

Příprava hmoty na jedlou krajku:

Příprava hmoty k modelaci:


 


Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

kolik bude výsledné hmoty
Ivana Gregorová
16.09.2015 11:04
img
Re: kolik bude výsledné hmoty
Lucie Veselá
16.09.2015 14:16
Dobarvování
Vladimíra Bažantová
27.08.2015 15:30
img
Re: Dobarvování
Lucie Veselá
28.08.2015 06:46
montana
kristyna
26.01.2014 17:46
img
Re: montana
Lucie Veselá
26.01.2014 18:40