info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Silikonová forma na čokoládu Monamour - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.01.2017
SLEVA PRO VÁS!!!
Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny zaregistrované. Každý zákazník má ve svém účtu nastaveno... číst celé
11.10.2011
POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 Kč
Při objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby předem na bankovní účet (v případě dobírky je k obje... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. CUKRÁŘSKÉ POTŘEBY
  3. Formy na čokoládu
  4. SILIKONOVÉ FORMY
  5. Silikonová forma na čokoládu Monamour

Silikonová forma na čokoládu Monamour

srdce

Silikonová forma na čokoládu Monamour Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru srdíček. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10... celý popis
Dostupnost
Skladem 2 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 25.02.2020 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 24.02.2020 13:00
180 Kč
149 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:105-scg01
EAN kód:8051085019090
Kompletní specifikace

Silikonová forma na čokoládu Monamour

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru srdíček.

Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm.

Průměr pralinky: cca 3 cm

 

Pracovní postup

Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven.

Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby čokoláda nevytékala ven. Naplněné pralinky po celém povrchu formy otřeme špachtlí, abychom se zbavili přebytečné čokolády, formou na prkénku lehce poklepeme o pracovní desku, aby se uvolnily případné vzduchové bubliny a necháme v chladničce, či mrazničce ztuhnout. Po zatuhnutí opatrně vyklopíme.

Pralinky s náplní: formu vylijeme rozehřátou čokoládou, necháme krátce zatuhnout (několik minut) a obsah vylijeme zpět do nádoby k ostatní tekuté čokoládě, okraje setřeme špachtlí, abychom na formě neměli přebytečnou čokoládu. Vznikne nám obal pralinky, od kterého nastříkáme náplň dle chuti - neplníme úplně k okraji formy, ale asi jen 1 mm pod ni. Opět necháme chvíli tuhnout v chladničce. Poté opět přelijeme čokoládou, podložkou poklepeme o pracovní desku, přebytečnou čokoládu otřeme špachtlí a vložíme do chladničky k zatuhnutí. Po zatuhnutí vyjmeme z formy hotové plněné pralinky.

 

Recept pro inspiraci

Pralinky s irskou kávou (cca 50ks)

Suroviny: 80ml mléka, 10g instantní kávy, 20g glukózového sirupu, 110g bílé čokolády, 90g změklého másla, 50g rozpuštěného kakaového másla

Postup: mléko svaříme s kávou a glukózovým sirupem, přidáme rozpuštěnou bílou čokoládu, máslo a kakaové máslo a utřeme dohladka. Necháme vychladit na max. 30°C, vlijeme do zdobícího sáčku a naplníme pralinky

 

 


NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.