Silikomart Forma na čokoládu Monamour

Romantika ukrytá v čokoládě.

Silikonová forma Monamour je určena pro výrobu 15 elegantních čokoládových pralinek ve tvaru srdcí – ideální volba pro dárky z lásky, svatební dezerty nebo tematické oslavy jako je Valentýn. Pralinky vyniknou nejen svým tvarem, ale i precizním zpracováním díky kvalitnímu silikonu, který zajišťuje snadné vyklopení a dokonalý povrch výsledného výrobku.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
4.6.2025
Možnosti doručení
Kód: 127-SCG01
248 Kč 248 Kč / 1 ks
Silikomart Forma na čokoládu Monamour
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Vhodná pro výrobu čokolád, bonbonů či želé s romantickým motivem

  • Vyrobena z vysoce kvalitního potravinářského silikonu – flexibilní, odolná a nelepivá

  • Vhodná do mrazničky i myčky nádobí

  • Opakovaně použitelná a snadno omyvatelná

Technické údaje:

  • Rozměr formy: 21,5 × 10,5 × 2,8 cm

  • Rozměr pralinky: cca 3 × 2,2 × 2,5 cm

  • Objem jedné pralinky: 10 ml

  • Počet kusů ve formě: 15

Forma Monamour přináší emoce na talíř – s její pomocí vytvoříte pralinky, které nejen chutnají, ale i vyprávějí příběh.

#show more# 

Pracovní postup

Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven.

Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby čokoláda nevytékala ven. Naplněné pralinky po celém povrchu formy otřeme špachtlí, abychom se zbavili přebytečné čokolády, formou na prkénku lehce poklepeme o pracovní desku, aby se uvolnily případné vzduchové bubliny a necháme v chladničce, či mrazničce ztuhnout. Po zatuhnutí opatrně vyklopíme.

Pralinky s náplní: formu vylijeme rozehřátou čokoládou, necháme krátce zatuhnout (několik minut) a obsah vylijeme zpět do nádoby k ostatní tekuté čokoládě, okraje setřeme špachtlí, abychom na formě neměli přebytečnou čokoládu. Vznikne nám obal pralinky, od kterého nastříkáme náplň dle chuti - neplníme úplně k okraji formy, ale asi jen 1 mm pod ni. Opět necháme chvíli tuhnout v chladničce. Poté opět přelijeme čokoládou, podložkou poklepeme o pracovní desku, přebytečnou čokoládu otřeme špachtlí a vložíme do chladničky k zatuhnutí. Po zatuhnutí vyjmeme z formy hotové plněné pralinky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Silikonové formy na čokoládu
EAN: 8051085019090
Rozměr formy: 21,5 x 10,5 x 2,8 cm
Tvar: srdce
Rozměr pralinky: 3 x 2,2 x 2,5 cm
Objem pralinky: 10 ml
Materiál: silikon

ukázka práce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Výrobní společnost : SILIKOMART SRL a Socio Unico
Adresa : Via Tagliamento 78, 30030 Pianiga (BENÁTKY), Itálie