Ovocný gel jablečný se skořicí 1kg

Dostupnost Skladem (15 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 112-10000932
95 Kč
Ovocný gel jablečný se skořicí 1kg
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Ovocný gel jablečný se skořicí 1kg

Jablečná náplň s kusovým ovocem (65%) je doladěna tradiční skořicí.

 

Barva a konzistence náplně: žluto-hnědá, lesklá, pastovitá, s kousky ovoce

Baleno v trezírovacím sáčku (vakuově uzavřeném) - praktické - ihned k použití.

Skladování v suchu, při teplotě 1- 25°C. Po otevření skladovat na chladném místě a spotřebovat do 14ti dnů.

 

Složení:

jablka - kusové ovoce 65%, glukózo-fruktózový sirup, cukr, E1422 (modifikovaný škrob), voda, E330 (kyselina citrónová), E300 (antioxidant) E202 (konzervant), E418 (zahušťovadlo), skořice mletá 1%, aroma.

Hmotností podíl ovoce na 1kg - min. 650g. Celkový obsah přírodních sladidel ve 100g výrobku je 31g.

Hmotnost: 1 kg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Český výrobek firmy Zeelandia

Společnost Zeelandia působí na českém trhu od roku 1990 a patří mezi nejvýznamnější dodavatele surovin pro pekaře a cukráře. Při výrobě pracuje pouze se surovinami, které jsou pečlivě kontrolovány a vybírány. Samotný průběh výroby je podroben přísné kontrole.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota  535 kJ / 127 kcal

tuky  0,2 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0 g

sacharidy 31,2 g / z toho cukry 17,7 g

bílkoviny  0,2 g

sůl 0,06 g

jablečný gel se skořicíjabelčný gel se skořicí

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovocná náplň do dortu
Výrobce: ČR

Náplně v trezírovacích sáčcích

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: