Jedlý papír deKora, Prasátko Pepina

Dostupnost Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
16.10.2024
Možnosti doručení
Kód: 139-160131
88 Kč
Jedlý papír deKora, Prasátko Pepina
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Bezlepkový produkt

Jedlý papír deKora, Prasátko Pepina

Jedlá tenká oplatka na dort s motivem Peppa Pig (Prasátko Pepina) pro zdobení dětských narozeninových dortů.

Průměr: 20 cm

Motiv: Pepina na jednorožci

Složení: bramborový škrob, voda, olivový olej, maltodextrin, potravinářské barvivo: E102, E122, E133, E151

Upozornění: barvivo E102 a E122 může nepříznivě ovlivnit pozornost dětí.

 Hmotnost: 6,3 g

 

Naše doporučení pro práci s papírem:

papír se pokládá na již hotový dort, jehož vrchní díl se potře tenkou vrstvou nejlépe světlého, máslového krému, popř. speciálním gelem na jedlý papír , na ni položíme papír, uhladíme, potřeme opět gelem na jedlý papír - gel rozetřeme až přes okraje papíru, tím zabráníme zvlnění papíru. Pokud použijeme pouze máslový krém, je nutné okraje obrázku zatěžkat dozdobíme buď také krémem, čokoládou nebo např. čokoládovou rýží, aby se nám obrázek nezvlnil.

Pozor na želatinu a některé druhy marmelád, ty se pod jedlý papír nehodí, protože mají hodně vody, a tím by se mohl papír na dortu zvlnit nebo rozpíjet. Nehodí se ani použití tmavého krému, ten by pod papírem prosvítal. Papír se přikládá na dort minimálně 3 hodiny před konzumací, aby stačil změknout.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1530 kJ / 360 kcal

tuky 1,1 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g

sacharidy 88 g / z toho cukry 0, g

bílkoviny 0 g

sůl 0,12 g

Jedlý papír deKora, Prasátko Pepina obalJedlý papír deKora, Prasátko Pepina na dortu

Doplňkové parametry

Kategorie: Ozdoby na dort
Výrobce: Dekora Innova, S.A.U., Španělsko
Použití: ke zdobení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: